Son yerel secimlerde CHP'den Beyoğlu Belediye Başkan adayı olan Alper Taş, İstanbul Buyukşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu eleştirdi.
Cumhuriyet TV'den Serhat Doğan'a konuşan ODP'nin eski Genel BaşkanıTaş, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun secimi kazandıktan sonra her kesime teşekkur ettiğini belirterek, "Ama mesela sosyalistler bir kere ağza alınmadı" dedi.
[h=3]"BEKLENTİ İCİNDE DEĞİLİZ ZİHNİYET ACISINDAN SOYLUYORUM"[/h] Alper Taş, Ekrem İmamoğlu'nun secimi kazandıktan sonra her kesime teşekkur ettiğini belirterek "Teşekkur beklentisi icinde olduğumuzdan değil ama bir zihniyet olarak soyluyorum. Bir yere not aldık bunu. Herkese teşekkur etti ama mesela sosyalistler bir kere ağza alınmadı. Kişisel olarak kimseye kırgın olacak bir yapıda değilim. Sol diye ortada olan insanların bile sosyalistlere teşekkur etmekten imtina ettiğini soyluyorum" dedi.
[h=3]ALPER TAŞ KİMDİR?[/h] Alper Taş, 1967 yılında Rize'nin Pazar ilcesinin Subaşı koyunde doğdu. Taş, universiteye kadar olan oğrenimini Pazar'da tamamladı. Pazar İmam Hatip Lisesi'nde oğrenim gordu. İstanbul Universitesi İletişim Fakultesi'nden mezun oldu. Oğrencilik yıllarında ceşitli siyasi faaliyetler icerisinde yer aldı.
[h=3]ODP GENEL BAŞKANLIĞI YAPTI[/h] Bunun yanında Ozgurluk ve Dayanışma Partisi'nin kurulmasında buyuk rol oynadı. Parti'de Beykoz İlce Yoneticiliği, İstanbul İl Orgutu Yoneticiliği, İstanbul İl Başkanlığı, Parti Meclisi Uyeliği ve Genel Başkan Yardımcılığı gorevlerini yuruttu. 21 Haziran 2009'da yapılan ODP 6. Olağan Kongresi'nde Genel Başkanlık makamına getirildi. Fusun Taş ile evli olan Alper Taş İstanbul'da yaşamaktadır.
Taş ayrıca, CHP'nin Beyoğlu Belediye Başkan Adayı olarak 31 Mart secimlerinde aday olmuştu.
[h=4]Haber Videosu[/h]: Yerel secimlerde CHP'den aday olan Alper Taş, Ekrem İmamoğlu'na sitem etti