Bayburt'ta, Polis Meslek Eğitim Merkezi'nde toplumsal olaylara mudahale eğitimi sırasında sıkılan biber gazı, ruzgarın da etkisiyle yayılıp, cevredeki yurda ulaşınca, 29 lise oğrencisi etkilendi. Yayılan yoğun biber gazından etkilenen oğrenciler, hastanede tedaviye alındı.
[h=3]OĞRENCİLER YOĞUN BİBER GAZINDAN ETKİLENEREK FENALAŞTI[/h] Olay, akşam saatlerinde Zahid Mahallesi'ndeki Polis Meslek Eğitim Merkezi'nde meydana geldi. Merkezde eğitim gorev polis adaylarına, toplumsal olaylara mudahale eğitimi sırasında sıkılan biber gazı, ruzgarın da etkisiyle yayıldı. Yayılan biber gazı, merkezinin yakındaki Eğitim Kampusu Yurdu'na ulaştı. Yurtta kalan lise oğrencileri yoğun biber gazından etkilenerek, fenalaştı. İhbar uzerine bolgeye sağlık ekipleri sevk edildi.
[h=3]29 OĞRENCİ HASTANELİK OLDU[/h] Gelen sağlık ekiplerinin ilk mudahalede bulunduğu 29 oğrenci, Bayburt Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Tedaviye alınan oğrencilerin, sağlık durumlarının iyi olduğu belirtildi.
Kaynak: DHA[h=4]Haber Videosu[/h]: Polis eğitiminde sıkılan biber gazı, yurttaki oğrencileri hastanelik etti
Polis eğitiminde sıkılan biber gazı, yurttaki oğrencileri hastanelik etti
Gündemdeki Konular - Haberler0 Mesaj
●27 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Gündemdeki Konular - Haberler
- Polis eğitiminde sıkılan biber gazı, yurttaki oğrencileri hastanelik etti