Beraber yaşadığı model sevgilisini darp ettiği gerekcesiyle hakkında dava acılan 44 yaşındaki yonetmen Cağrı T. mahkemede sevgilisinin bipolar hastası olduğunu ileri surdu.
[h=3]SUCLAMAYI KABUL ETMEDİ[/h] Ortakoy'de beraber yaşadıkları evde 7 ay once Sırp model Tanja Dukic'idarp edip odaya kilitlediği iddiasıyla hakkında dava acılan organizator ve yonetmen Cağrı T.hakim karşısına cıktı. Sanık Cağrı T. eski sevgilisinin bipolar rahatsızlığı olduğunu ve ilaclarını duzenli kullanmazsa saldırganlaşabildiğini one surdu. Cağrı T. "22 yıldır guzellik yarışmaları organize ediyorum. Yonetmenim bir kadına bu şekilde davranmam soz konusu değildir" diyerek suclamayı reddetti.
[h=3]"YUZUNU DUVARA SURTTU"[/h] İstanbul Asliye Ceza Mahkemesi'ndeki duruşmaya, tutuksuz sanık Cağrı T. ve taraf avukatları katıldı. Muşteki Tanja Dukic ise duruşmaya gelmedi. Sanık Cağrı T. savunmasında, "Tanja benim kız arkadaşımdı. Kendisinin psikolojik rahatsızlığı var, bipolar hastasıdır. İlaclarını duzenli kullanmadığı durumlarda saldırganlaşabiliyor. Olay gunu aşırı derecede alkolluydu ve saldırgan davranışları vardı. Bir ara kendisini pencereden atmaya kalktı. Kollarından tuttum geri cektim. Oturttum. Saldırganlığı devam etti. Yuzunu duvara surttu. Tekrar tutup kendisini hastaneye goturmek istedim. Telefon kayıtları incelenirse 112'yi aradığım ortaya cıkacaktır. Alt komşumu da cağırdım. Şahittir, dinlenebilir" dedi.
[h=3]"DOVMEDİM"[/h] Altı saat boyunca bir kadını dovmesinin mumkun olmadığını soyleyen sanık Cağrı T. "Zaten altı saat dovsem yaralanma daha farklı olurdu. Ayrıca 22 yıldır guzellik yarışmaları organize ediyorum. Yonetmenim. Bir kadına bu şekilde davranmam soz konusu değildir. Muştekiyi dovmedim. Kendisini camdan atmasın diye kollarından tuttuğum icin kollarında oluşan morluk benden olabilir" diye konuştu. Sanık avukatı da Sırbistan'dan alınmış hastane raporunu sunarak "Kullandığı ilaclar cok ağır ilaclardır. Muştekinin beyanları celişkilidir. Poliste bıcakla saldırıldığını soylemiş. Aile ici şiddet formunda ise bu soruya hayır cevabı vermiştir" dedi.
[h=3]"ŞİKAYETCİYİZ, GELECEK CELSE HAZIR EDECEĞİZ"[/h] Muşteki avukatı da "Sanıktan şikayetciyiz. gelecek celse hazır edeceğiz. Tum delillerimizi sunacağız. Sanık sabıkalıdır.Tehdit ve hakaretten şikayetimiz olmasına rağmen bu konuda savcılık olumlu ya da olumsuz bir şey yapmamıştır. Sanığın savunması suctan kurtulmaya yoneliktir. Kullandığı silaha da el konulmuştur. Cezalandırılmasını istiyoruz" dedi.
[h=3]TANJA'NIN GELECEK CELSE DİNLENMESİNE KARAR VERİLDİ[/h] Mahkeme, muştekinin hazır edilmesi halinde gelecek celse dinlenmesine ve sanığın telefonundan olay gunu yapılan tum arama kayıtlarının gonderilmesi icin yazı yazılmasına karar verdi. Duruşma ertelendi.
[h=3]İDDİANAME[/h] İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Ailenin Korunması ve Kadına Karsı Şiddetin Onlenmesi Burosu'nca hazırlanan iddianamede, 2 Haziran 2019'da sanık Cağrı T. ve Tanja Dukic arasında kıskanclık nedeniyle tartışma cıktığı, şuphelinin elleriyle vurmak suretiyle Dukic'i yaraladığı, bıcak ile tehdit ederek odaya kilitlediği, Dukic'e ait adli muayene raporunda, yaralanmanın gercekleştiğinin tespit edildiği vurgulandı. Sanık Cağrı T. hakkında, "Cebir tehdit veya hile kullanarak kişiyi hurriyetinden yoksun kılma" sucundan 2 yıldan 7 yıla kadar hapis cezası istendi.
[h=3]"BOĞAZIMA BICAK DAYADI"[/h] Tanja Dukic Beşiktaş Asayiş Buro Amirliği'ne verdiği ifadesinde, Cağrı T. ile calışmak maksadıyla geldiği Turkiye'de tanıştıklarını, 1,5 yıldır sanığın Ortakoy'deki evinde yaşadığını belirterek "Kıskanclık nedeniyle yaklaşık 4 saat boyunca tartıştıklarını, tartışma buyuyunce sanığın tekme ve yumruklarla kendisini darp ettiğini, boğazına bıcak dayadığını, odasının kapısını kilitleyerek dışarı cıkmasını engellediğini, ertesi gun sabah 10.00 sıralarında kilidi acarak kendisini bıraktığını, daha sonra bir iş yerine gidip tanımadığı bir kişiye İngilizce yaşadıklarını anlatıp polise ihbar etmesini soylediğini, polisin geldiğini ve şikayetci olduğunu" belirtti.
Kaynak: DHA[h=4]Haber Videosu[/h]: Model sevgilisini dovduğu iddiasıyla dava acılan yonetmen hakim karşısına cıktı
Model sevgilisini dovduğu iddiasıyla dava acılan yonetmen hakim karşısına cıktı
Gündemdeki Konular - Haberler0 Mesaj
●18 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Gündemdeki Konular - Haberler
- Model sevgilisini dovduğu iddiasıyla dava acılan yonetmen hakim karşısına cıktı