Turkiye'nin ilk yerli otomobili 27 Aralık 2019 Cuma gunu tanıtılacak. Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank'ın yerli otomobil ile verdiği poz, gundeme oturdu. Varank'ın paylaştığı fotoğraflarda yerli otomobillerin uzeri brandayla ortuluydu. İkinci fotoğrafta ise yerli otomobili yapan 5 iş insanı ve TOBB'un başkanı yer aldı.
[h=3]FATİH ALTAYLI'NIN YORUMU OLAY OLDU[/h] Herkesin merak ettiği yerli otomobille ilgili bu paylaşım Haberturk yazarı Fatih Altaylı'nın da gundemindeydi. Altaylı, yerli otomobille ilgili tartışma yaratacak cumleler kullandı.
Usta gazeteci, cok tanıtım ve cok lansman gorduğunu vurgulayarak, yeni projenin tanıtımını yetersiz bulduğunu ifade etti. Altaylı, projeye bakınca heyecanlanmadığını da dile getirdi. Altaylı'nın fotoğrafla ilgili yaptığı yorum, sosyal medyada da buyuk yankı uyandırdı.
Altaylı'nın Haberturk'te yayımlanan yazısında ilgili kısım şu şekilde:
[h=3]"BİR HEYECANA KAPILMADIM"[/h] "Cok tanıtım gordum, cok lansman gordum.
Hicbirinde onden cekilmiş boyle bir fotoğraf gormedim.
Fotoğrafa bakınca 21. Yuzyılın otomobili geliyor diye bir heyecana kapılmadım, tam aksine 'Bozulmuş bir otomobili kaldırıp goturmeye gelmiş' bir gruba rastladım.
Elbette otomobilin yapıcıları ya da yatırımcıları otomobilleri ile ilgili heyecan yaratıcı bir poz verebilir.
Ama o pozun da bir heyecanı bir kalitesi olur.
Beyaz boyalı gri kepenkli bir garaj benzeri yerde floresan ışığı altında, yaka bağır acık ozensiz bir fotoğraf olmaz."
[h=4]Haber Videosu[/h]: Fatih Altaylı'dan yerli otomobilin lansmanına eleştiri: Bir heyecana kapılmadım
Fatih Altaylı'dan yerli otomobilin lansmanına eleştiri: Bir heyecana kapılmadım
Otomobil Forumları0 Mesaj
●30 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Otomobil Forumları
- Otomobil Forumları
- Fatih Altaylı'dan yerli otomobilin lansmanına eleştiri: Bir heyecana kapılmadım