İstanbul Trafik Vakfı'nın park yasağını ihlal eden aracları cekme, taşıma ve kurtartma faaliyetleri sona erdirildi. İstanbul Valiliği tarafından alınan karar doğrultusunda 1996 yılında kurulan İstanbul Trafik Vakfı'nın faaliyetlerinin 30 Kasım 2019 tarihi itibariyle sonlandırıldığı aktarıldı. Valilik tarafından alınan karar neticesinde İstanbul Trafik Vakfı'na ait 27 cekici de Kemerburgaz'da bulunan otoparka cekildi. 30 Kasım'da alınan karar neticesinde faaliyetleri sonlandırılan İstanbul Trafik Vakfı'na ait otoparkların boş kaldığı goruldu.
[h=3]"YERİNDE BİR KARAR OLDUĞUNU DUŞUNUYORUM"[/h] İstanbul Valiliği tarafından alınan kararın yerinde olduğunu belirten bir vatandaş, "Aracım defalarca cekildi. Haksız yere cekildiği de oluyor. Ancak uğraşacak bir merci olmadığı icin boş veriyorsun. Yerinde bir karar olduğunu duşunuyorum. Bu kararı doğru bir şekilde emniyette uygular. Umarım halk icin yararlı olur. Yasak olmayan bir yere park ettiğim halde otomobilim cekildi. Otomobillerin secilerek cekildiğini duşunuyorum. Ozellikle boğaz hattında bazı otomobiller cekilmiyor. Rumelihisarı'nda ve Ortakoy'de bunları gorebilirsiniz. Bu haksızlık umarım bir anca giderilir" ifadelerini kullandı.
Otoparkta toplanan cekicilerden goruntuler;
Kaynak: DHA[h=4]Haber Videosu[/h]: Arac cekme faaliyetleri sona eren Trafik Vafkı'nın cekicileri otoparklara toplandı
Arac cekme faaliyetleri sona eren Trafik Vafkı'nın cekicileri otoparklara toplandı
Gündemdeki Konular - Haberler0 Mesaj
●24 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Gündemdeki Konular - Haberler
- Arac cekme faaliyetleri sona eren Trafik Vafkı'nın cekicileri otoparklara toplandı