Turkiye'nin onde gelen otobus ureticilerinden Temsa, gectiğimiz gunlerde 23 Aralık Pazartesi'ye kadar uretimi durdurduğunu acıklamıştı. Konuyla ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Sozcu'de yer alan habere gore, Temsa kaynaklarından yapılan acıklamada uretimin Pazartesi başlamayacağı belirtilerek, "Fabrikada hacizlerden dolayı uretim yapılamıyor" ifadeleri kullanıldı.
[h=3]70'E YAKIN ULKEDE FAALİYET GOSTERİYOR[/h] 1968 yılında kurulan ve 1987'den beri Adana'da bulunan 510.000 metrekarelik uretim tesisinde faaliyetleri surduren Temsa, yılda 10.000'in uzerinde otobus, midibus ve hafif kamyon uretiyor.
Temsa, Turkiye dışında, ABD, İngiltere, Fransa, Almanya ve İtalya gibi onde gelen ekonomilerdeki onemli pazar payıyla dunya capında 70'e yakın ulkede faaliyet gosteriyor.
[h=3]İSVİCRELİLERE SATILMIŞTI[/h] Sabancı Holding otobus ureticisi Temsa Ulaşım Aracları'ndaki sahip olduğu hissenin tamamını 182.7 milyon liraya İsvicre merkezli True Value Capital Partners'a satmıştı.
[h=4]Haber Videosu[/h]: Uretimi durduran Temsa'dan bir kotu haber daha! 23 Aralık'ta uretim başlamayacak