Sabiha Gokcen Havalimanı'ndan Kıbrıs'a gitmek icin kalkış hazırlığı yapan ucakta, 'Ben FETO'cuyum ve ucağı patlatacağım' diye bağırıp olay cıkartan ve 'hava ulaşım araclarını kacırma veya alıkoyma' sucundan tutuklanan Nikar D.'nin, İstanbul Emniyet Mudurluğu'nde polis memuru olduğunu soylediği oğlu, gecen Ekim ayında genclere uyuşturucu satarken meslektaşları tarafından sucustu yakalanan B.D. cıktı. Mobil Park Polisi tarafından yakalanan B.D.'nin uyuşturucuyu getirirken kullandığı sivil arac da emniyete ait cıkmıştı.
[h=3]OĞLU SABIKALI POLİS MEMURU CIKTI[/h] Nigar D, hava ulaşım araclarını kacırma veya alıkoyma sucundan tutuklanırken, kadının, "Uc evlat buyuttum. Biri Amerika'da, biri Kıbrıs'ta biri de Vatan Emniyet'te" dediği polis oğlunun kimliğine ulaşıldı. Annesinin halen gorevde olduğunu soylediği polis memuru, gectiğimiz Ekim ayında İstanbul'da uyuşturucu satışı yaparken meslektaşları tarafından sucustu yakalanan B.D. cıktı. Polis memuru B.D, telefonla sipariş veren genclere uyuşturucu getirdiği anda Mobil Park Polisi tarafından gozaltına alınmıştı. B.D'nin uyuşturucuyu getirdiği sivil arac da emniyet mudurluğune ait cıkmıştı.
[h=3]UCAKTA PANİK YARATTI[/h] 18 Aralık sabahı saat 06.45'te Sabiha Gokcen Havalimanı'ndan Kıbrıs'a gitmek icin hazırlık yapan ucakta, yolcu olarak bulunan Nikar D. "Ben FETO'cuyum ve ucağı patlatacağım. Hapishaneler doldu. Uc evlat buyuttum. Biri Amerika'da, biri Kıbrıs'ta biri de Vatan Emniyet'te" diye bağırdı. Kadın yolcu ucaktan indirilerek, ucakta bomba araması yapıldı. Aramaların sonucunda herhangi bir olumsuzluğa rastlanmayınca ucak rotarlı olarak hareket etti. Nikar D. gozaltına alınırken, ucaktaki o anlar cep telefonu kameralarına saniye saniye yansıdı.
[h=3]BOMBA DEDİĞİNİ HATIRLAYAMADI[/h] Nikar D. emniyetteki işlemlerinin ardından aynı gun soruşturmayı yuruten İstanbul Anadolu Adalet Sarayı'na sevk edildi. Savcıya verdiği ifadede, Kıbrıs'ta universite okuyan oğlunun yanına gitmek icin ucağa bindiğini soyleyen Nikar D., "Merdivenden ucağa adım atar atmaz sıkıştım. Bağırsaklarımda gaz sıkışması meydana geldi. Koltuğuma oturdum, sağımda ve solumda erkekler vardı. Midem de bulandı. Lavaboya gitmem gerektiğini, cok sıkıştığımı gorevlilere soyledim" dedi. Nikar. D, "Ancak gorevliler ucağın pistte hareket etmeye başladığını, biraz sonra ucuşa gececeğini soyleyerek kalkmama izin vermediler. Tam o sırada arka tarafta kadınların benimle ilgili, 'şu kadına bakın, FETO'cu gibi, ne diye seni ucağa alıyorlar' gibi sozlerini duydum. O sozleri duyunca iyice sinirlendim. Rahatsızlığımın da etkisiyle kendimden gecmişim. Bombadan bahsettiğimi hatırlamıyorum ancak patlayıcı anlamında soylemedim. Karnım bomba gibi oldu, patlayacağım anlamında soyledim" ifadelerini kullandı.
Kaynak: DHA[h=4]Haber Videosu[/h]: "Ben FETO'cuyum, ucağı patlatacağım" diye bağıran kadının oğlu sabıkalı bir polis memuru cıktı
'Ben FETO'cuyum, ucağı patlatacağım' diye bağıran kadının oğlu sabıkalı bir polis mem
Gündemdeki Konular - Haberler0 Mesaj
●34 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Gündemdeki Konular - Haberler
- 'Ben FETO'cuyum, ucağı patlatacağım' diye bağıran kadının oğlu sabıkalı bir polis mem