Atlas Global Havayolları, 26 Kasım'dan itibaren ara verdiği ucuşlarına bugun tekrar başladı. Hava yolu şirketi, ucuşlarına bugun planlanan ic hatta 1 dış hatta 5 karşılıklı tarifeli seferle devam edecek.
[h=3]İLK SEFER LONDRA'YA[/h] Bugunku ilk seferle İngiltere'nin başkenti Londra'ya seyahat edecek yolcular, İstanbul Havalimanı'ndaki kontuarlarda işlemlerini yaptırdı. Yolcular işlemlerinin ardından ucağın bulunduğu koruğe yonlendirildi. Londra'ya gidecek yolculardan Dilaver Kacmaz, gazetecilere yaptığı acıklamada, daha once de aynı firma ile uctuklarını fakat 26 Kasım'da cok talihsiz bir haber aldıklarını soyledi. Kacmaz, hava yolu şirketinin krizden etkilenmesine uzulduklerini ifade ederek, "Londra'ya gidiş biletimi tesadufen 21 Aralık'a almıştım. Ucacak ilk ucakta bizimkiymiş. Bileti dune alsaydım ucamayacaktım" dedi.
[h=3]'SİVİL HAVACILIK GENEL MUDURLUĞU YAKINDAN İLGİLENDİ'[/h] Ucuşların durumuyla ilgili onceden şirkete elektronik posta yolladığını, ancak cevap alamadığını dile getiren Kacmaz, Sivil Havacılık Genel Mudurluğu'nun ise kendileriyle yakından ilgilendiğini belirtti. Kacmaz, Turkiye'deki yerli hava yolları şirketlerinin seferlerini surdurmesinin onemli ve sevindirici olduğunu kaydetti.
Bugun dış hatlarda Londra'nın yanı sıra Amsterdam, Bağdat, Tel Aviv ve Tahran'a, ic hatlarda ise yine İstanbul Havalimanı'ndan Antalya'ya karşılıklı 12 sefer yapılması planlanıyor.
Kaynak: AA[h=4]Haber Videosu[/h]: Atlas Global, 26 Kasım'da durdurduğu ucuşlara tekrar başladı