2020 Yılı Merkezi Yonetim Butce Kanunu Teklifi ile 2018 Yılı Merkezi Yonetim Kesin Hesap Kanunu Teklifi, TBMM Genel Kurulunda kabul edildi.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Turkiye Buyuk Millet Meclisimizde bu gece Cumhur İttifakı'nın guclu iradesiyle kabul edilen 2020 Yılı Merkezi Yonetim Butce Kanunu'nun ulkemize, milletimize, devletimize hayırlı uğurlu olmasını Cenab-ı Allah'tan diliyorum." dedi.
Erdoğan, 2020 Yılı Merkezi Yonetim Butce Kanunu Teklifinin TBMM Genel Kurulunda kabul edilmesinin ardından Twitter'dan sesli bir mesaj yayımladı.
[h=3]"COK ONEMLİ BİR MİHENK TAŞI"[/h] Cumhurbaşkanı Erdoğan, mesajında şunları kaydetti:
"Turkiye Buyuk Millet Meclisimizde bu gece Cumhur İttifakı'nın guclu iradesiyle kabul edilen 2020 Yılı Merkezi Yonetim Butce Kanunu'nun ulkemize, milletimize, devletimize hayırlı uğurlu olmasını Cenab-ı Allah'tan diliyorum. 2023 hedeflerimize doğru yuruyuşumuzde, cok onemli bir mihenk taşı olduğunu duşunduğum butce calışmalarını başarıyla yuruten Turkiye Buyuk Millet Meclisi Başkanlığı ve milletvekillerimiz başta olmak uzere, emeği gecen herkesi tebrik ediyorum."
[h=3]"BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZ DAİM OLSUN"[/h] Erdoğan mesajını, "Şimdi hedeflerimize daha kararlı ve daha guclu yurume vakti. Birlik ve beraberliğimiz daim olsun. Allah yar ve yardımcımız olsun." diyerek tamamladı.
Kaynak: AA[h=4]Haber Videosu[/h]: Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 2020 butcesine ilk yorum: Hayırlı uğurlu olmasını diliyorum
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 2020 butcesine ilk yorum: Hayırlı uğurlu olmasını diliyorum
Gündemdeki Konular - Haberler0 Mesaj
●32 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Gündemdeki Konular - Haberler
- Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 2020 butcesine ilk yorum: Hayırlı uğurlu olmasını diliyorum