Haberturk'te yer alan habere gore yerli otomobilin 27 Aralık'taki tanıtım etkinliğinde iki farklı elektrikli SUV model vitrine cıkacak. Bunların yanı sıra bir de surpriz model tanıtılacak. Turkiye'de tuketiciler Avrupa'nın aksine en cok sedan modelini tercih ettiği icin surpriz modelin hatchback yerine sedan olması bekleniyor.
Her uc modelin de elektrikle calıştığı belirtilirken, prototip modellerin Turkiye'nin gozu onunde kucuk bir tur atacağı belirtiliyor. Gebze'de bulunan Bilişim Vadisi'ndeki yerli otomobil sunumunu Turkiye'nin Otomobili Ortak Girişim Grubu (TOGG) CEO'su Mehmet Gurkan Karakaş yapacak.
[h=3]YERLİ OTOMOBİLİN İLK GORUNTULERİ ORTAYA CIKMIŞTI[/h] Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, yerli otomobilin ilk goruntulerine yer vermişti. Bakan Varank'ın paylaşımında yer verdiği fotoğraflar şu şekilde:
[h=3]CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN KULLANACAK[/h] Yerli otomobilin Turkiye'nin beğenisine sunulmasına sayılı gunler kaldı. TOGG, yerli aracın yuruyen prototipini 27 Aralık'ta duzenlenecek bir toplantıda gosterecek. Yerli otomobilin tanıtım toplantısında, aracı ilk kez Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kullanması bekleniyor.
Son dakika: Erdoğan tanıtım icin tarih verdi, yerli otomobilin ilk goruntuleri servis edildi [h=4]Haber Videosu[/h]: Yerli otomobille ilgili yeni detaylar ortaya cıktı: Elektrikle calışacak, biri surpriz uc modeli tanıtılacak
Yerli otomobille ilgili yeni detaylar ortaya cıktı: Elektrikle calışacak, biri surpri
Otomobil Forumları0 Mesaj
●38 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Otomobil Forumları
- Otomobil Forumları
- Yerli otomobille ilgili yeni detaylar ortaya cıktı: Elektrikle calışacak, biri surpri