Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Malezya donuşunde gazetecilerle gercekleştirdiği soyleşide gundeme dair onemli acıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, gazetecilerin yerli otomobilin tanıtım tarihiyle ilgili sorduğu soruya, "On gosterimi 27 Aralık Cuma gunu Gebze'de duşunuyoruz. Hayırlısı bakalım" şeklinde yanıtladı.
[h=3]YERLİ OTOMOBİLİN İLK GORUNTULERİ ORTAYA CIKTI[/h] Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, yerli otomobilin ilk goruntulerine yer verdi.
Bakan Varank'ın paylaşımında yer verdiği fotoğraflar şu şekilde:
[h=3]CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN KULLANACAK[/h] Yerli otomobilin Turkiye'nin beğenisine sunulmasına sayılı gunler kaldı. TOGG, yerli aracın yuruyen prototipini 27 Aralık'ta duzenlenecek bir toplantıda gosterecek. Yerli otomobilin tanıtım toplantısında, aracı ilk kez Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kullanması bekleniyor.

TOGG nedir? Yerli araba ne zaman tanıtılacak? Yerli araba ozellikleri neler? TOGG CEO'su Mehmet Gurcan Karakaş kimdir? [h=4]Haber Videosu[/h]: Son dakika: Erdoğan tanıtım icin tarih verdi, yerli otomobilin ilk goruntuleri servis edildi