Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ziraat Bankası'nın Simit Sarayı'nı alacağına dair soylentilere ilişkin acıklamalarda bulundu. Erdoğan, konunun kendisine iletilmesiyle Ziraat Bankası Genel Muduru Huseyin Aydın'ı aradığını ve Aydın'ın "Boyle bir kararımız yok" dediğini soyleyerek konunun kapandığını belirtti.
Erdoğan konu hakkında şunları soyledi:
"Boyle bir şey olduğunu bana arkadaşlarım soyledi. Arkadaşların konuyu iletince Genel Muduru aradım. Genel Mudur, 'Boyle bir kararımız yok' dedi, iş kapandı."
[h=3]"TASVİP ETMEMİZ MUMKUN DEĞİL"[/h] Cumhurbaşkanı Erdoğan daha once de Ziraat Bankası'nın Simit Sarayı'nı alacağına dair iddialara "Benim bunu tasvip etmem mumkun değil" demişti.
[h=3]NE OLMUŞTU?[/h] Ziraat Bankası'na bağlı Ziraat Girişim Sermayesi Yatırım Ortaklığı, Simit Sarayı'nın yuzde 51 hissesini devralmak icin Rekabet Kurulu'na başvuruda bulunduğu iddia edilmiş ve kamuoyunda buyuk ses getirmişti.

Son dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan: Ziraat Bankası'nın, Simit Sarayı'na ortak olmasını tasvip etmem mumkun değil [h=4]Haber Videosu[/h]: Son dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan: Simit Sarayı olayı kapandı