Edirne'de bir şahıs, henuz belirlenemeyen bir sebeple Selimiye Camii'nde bulunan minbere cıktı. Şahsın uzun sure minberden inmediğini fark eden cami gorevlileri polis ekiplerine haber verdi. Cami, guvenlik gerekcesiyle yaklaşık 2 saat sureyle ziyarete kapatıldı.
Edirne'de, cuma namazı oncesi Selimiye Camii'nde ilginc bir olay yaşandı. Cuma namazı kılmaya gelen cemaatin ikna cabalarına aldırış etmeyen O. T., "Bu cami bana ait, inzivaya cekildim. Ben buradan inmeyeceğim, burada oturmak istiyorum" diye bağırmaya başladı.
[h=3]SELİMİYE ZİYARETE KAPATILDI[/h] İhbar uzerine camiye gelen polis ekipleri uzun bir sure minberde oturan O.T. ile inmesi yonunde sohbet gercekleştirdi. Bu sırada Selimiye Camii, guvenlik gerekcesiyle yaklaşık 2 saat boyunca ziyarete kapatıldı. Minberde oturan şupheli şahsın yanına cıkan polis ekipleri, O.T.'yi inmesi icin ikna etmeye calıştı. Edirne Emniyet Mudurluğu ekipleri, titizlikle şahsı ikna etmeye calışırken, 'gel beraber dua edelim' telkinlerinde dahi bulundu.
[h=3]SORUŞTURMA DEVAM EDİYOR[/h] Minberden indirilen şupheli şahıs, once sağlık kontrolu icin hastaneye sevk edildi, ardından ifadesi alınmak uzere emniyete goturuldu. Soruşturma suruyor.
Kaynak: İHA[h=4]Haber Videosu[/h]: Cuma namazı oncesi Selimiye'de kriz! Mimbere cıkıp "Bu cami bana ait" diye bağırdı
Cuma namazı oncesi Selimiye'de kriz! Mimbere cıkıp 'Bu cami bana ait' diye bağırdı
Gündemdeki Konular - Haberler0 Mesaj
●35 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Gündemdeki Konular - Haberler
- Cuma namazı oncesi Selimiye'de kriz! Mimbere cıkıp 'Bu cami bana ait' diye bağırdı