Umraniye Kitap Fuarı soyleşisinde gercekleştirilen Siyasal İletişim ve Erol Olcok soyleşisinde konuşan Cevat Olcok, yeni kurulan Gelecek Partisi ile ilgili onemli konulara değindi. Olcok konuşmasında, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da her zaman yanında olduklarını dile getirdi.
[h=3]GELECEK PARTİSİ'NE İSİM ELEŞTİRİSİ[/h] Moderatorun yeni kurulan Gelecek Partisi ile ilgili sorduğu soruya cevap veren Olcok partinin logosu hakkında konuşarak, "Bence incir yaprağı olsa daha iyi olurdu. Espriyle soyluyorum. Bence isim olarak ciddi bir problem var. AK Parti'nin siyasete cok buyuk katkıları oldu, cok buyuk yol belirledi. Mesela dikkat edin AK Parti kurulduktan sonra kurulan partileri soyluyorum, Genc Parti, mesela kısa bir isim, Has Parti acılım var Halkın Sesi, İYİ Parti, Gelecek Partisi hep bir kelimeye ve kavrama dayalı. İsimler cok onemli bence, partiler hakkında fikir veriyor. Gelecek diye bir isim olmaz, bir parti ismi olmaz. Sembolu hakkında da dediğim gibi yani, yaprak" dedi.
[h=3]"LOGOSU ENTERESAN"[/h] Soyleşi sonrası acıklamalarda bulunan Olcok, "Gelecek Partisi" ile ilgili tanıtım calışmalarını nasıl buluyorsunuz sorusuna cevap vererek, "Takip ediyoruz yani yeni gorduğumuz logosu ve ismi başka da bir şey gormedik. Ama benim gorduğum bir siyasi partinin pek tercih edeceği bir isim değil gelecek ismi ve kavramı. Logosu olarak da bilmiyorum cok fazla bir şey soylemeyelim, izleyelim. Ama bir siyasi partinin logosu olur mu bana gore olmaz. Eski bir yaklaşım. Bakacağız ama izliyoruz. Yaprak yani kopan bir yaprak, o da enteresan" diye konuştu.
[h=3]"HAYATIMIZ AK PARTİ İLE ORTUŞUYOR"[/h] AK Parti ile calışmaları hakkında konuşan Olcok, "AK Partiden bahsetmeden olmaz cunku belirli bir yaştan sonra AK Partiyle bizim hayatımız ortuşuyor ve devam ediyor. Bu kadar iktidarda kalan bir parti ile calışmak zor ve aynı zamanda da kolay. Aynı anda hem zorluğu ve kolaylığı var. Severseniz kolaylığı oluyor" diye konuştu.
[h=3]"CUMHURBAŞKANIMIZIN YANINDAYIZ"[/h] Olcok ayrıca, "En son 16 Nisan 2017 tarihinde Cumhurbaşkanlığı hukumet sisteminin kampanyasını yaptık. Şu sıra belli bir ara vermiştik, yeniden başladık AK Parti ile calışmaya. Cumhurbaşkanımız siyaset yaptığı surece, AK Parti olduğu surece her zaman Cumhurbaşkanımızın yanındayız. Başka bir partiyle calışmamız soz konusu olamaz. Cunku bizim hayatımız AK Parti'nin hayatı, AK Parti'nin hayatı bizim hayatımız. Kader birliğimiz var" dedi.
Soyleşi sonrası Cevat Olcok, abisi Erol Olcok icin yazılan kitabı sevenleri icin imzaladı.
Erol Olcok'un kardeşi Cevat Olcok kimdir? Cevat Olcok biyografisi ve Cevat Olcok hayatı! Kaynak: İHA[h=4]Haber Videosu[/h]: 15 Temmuz Şehidi Erol Olcok'un kardeşi Cevat Olcok: Her zaman Cumhurbaşkanımızın yanındayız
15 Temmuz Şehidi Erol Olcok'un kardeşi Cevat Olcok: Her zaman Cumhurbaşkanımızın yanı
Gündemdeki Konular - Haberler0 Mesaj
●36 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Gündemdeki Konular - Haberler
- 15 Temmuz Şehidi Erol Olcok'un kardeşi Cevat Olcok: Her zaman Cumhurbaşkanımızın yanı