Antalya'da ailesiyle yaşadığı sorunlar yuzunden bunalıma giren Enver O. (56), pompalı tufekle yaşamına son verdi. Enver O.'nun, ailesine, "Sizi oldurmeyi duşundum. Ancak kanınızla elimi kirletmek istemedim. Size kına bırakıyorum" yazılı mektup bıraktığı ortaya cıktı.
[h=3]POMPALI TUFEKLE YAŞAMINA SON VERDİ[/h] Olay, saat 15.00 sıralarında Kepez ilcesi Kazım Karabekir Mahallesi'nde meydana geldi. Alcı ve boya işleri yapan Enver O.'den 6 gundur haber alamayan mesai arkadaşı, evine gidip kapıyı caldı. Enver O.'nun arkadaşı, kapının acılmaması uzerine durumu polise bildirdi. Kısa surede belirtilen adrese gelen sağlık ve polis ekipleri, itfaiye ekibinin yardımıyla kapıyı acıp eve girdi. Ekipler, oturma odasındaki cekyatın uzerinde Enver O.'nun cansız bedenini buldu. Yapılan incelemede, Enver O.'nun pompalı tufekle yaşamına son verdiği belirlendi.
[h=3]"KANINIZLA ELİMİ KİRLETMEK İSTEMEDİM, SİZE KINA BIRAKIYORUM"[/h] Polis, Enver O.'nun intiharından once bıraktığı mektuba ise el koydu. Enver O.'nun ailesine yazdığı mektupta, "Sizi oldurmeyi duşundum. Ancak kanınızla elimi kirletmek istemedim. Size kına bırakıyorum" ifadelerine yer verdiği oğrenildi. Mektubun uzerindeki poşette ise bir miktar kına olduğu goruldu. Enver O.'nun cesedi, Adli Tıp Kurumu Morgu'na goturuldu.
Kaynak: DHA[h=4]Haber Videosu[/h]: Ailesine kına bırakıp intihar etti: Kanınızla elimi kirletmek istemiyorum