Antalya'da 15 Ekim 2017'de, meydana gelen olayda, Gece yarısı eve alkollu gelen Sertok Ozen, eşi Hanife Ozen'le tartıştı. Tartışmanın buyumesi uzerine Sertok Ozen, ruhsatsız av tufeğiyle universite oğrencisi kızı Esra ve eşi Hanife Ozen'i oldurdu. Ozen, daha sonra Muratpaşa Mahallesi'nde oturan bacanağı Osman Gocer'in evine gitti. Gocer, ani bir hareketle tufeği Ozen'in elinden aldı. Panikleyip kacan Sertok Ozen, Doşemealtı ilcesinde yakalanıp tutuklandı. Sertok Ozen'in evine giden polis, anne ve kızın cansız bedeniyle karşılaştı. Hanife ve Esra Ozen'in cenazeleri Serik'te toprağa verildi.
[h=3]İKİ KEZ AĞIRLAŞTIRILMIŞ MUEBBET TALEBİ[/h] Hakkında iki kez ağırlaştırılmış omur boyu hapis cezası istemiyle Antalya 1. Ağır Ceza Mahkemesi'nde yargılanan Sertok Ozen, son kez hakim karşısına cıktı. Savcı mutalaasında, sanık icin 'eşini ve kızını tasarlayarak oldurmek sucundan iki kez ağırlaştırılmış omur boyu hapis cezası talebinde bulundu.
[h=3]"SAVUNMA YAPMAYI KENDİME YAKIŞTIRAMIYORUM"[/h] Mahkeme heyeti de yargılamanın sona erdirileceğini belirterek, sanıktan son sozunu sordu. Takdiri mahkemeye bıraktığını soyleyen Sertok Ozen, "Olen yabancı birisi değil. Birisi karım, birisi kızım. Onların arkasından savunma yapmayı da kendime yakıştıramıyorum" dedi.
[h=3]İKİ KEZ AĞIRLAŞTIRILMIŞ MUEBBET VERİLDİ[/h] Mahkeme sanığı 'eşini ve kızını tasarlayarak oldurmek sucundan ikişer kez ağırlaştırılmış omur boyu hapis cezasına carptırdı. Mahkeme ayrıca, bacanağı Osman Gocer ile eşi Emine Gocer'i silahla tehdit sucundan sanığa 2 yıl 15 ay hapis cezası verdi.
Heyet cezalarda indirim de yapmadı.
Kaynak: DHA[h=4]Haber Videosu[/h]: Eşini ve kızını olduren sanık: Olen yabancı birisi değil, onların ardından savunma yapmayı kendime yakıştıramıyorum