1 cocuk annesi Hatice Şahin (33), boş zamanlarını değerlendirmek icin Kayseri Buyukşehir Belediyesi Meslek Edindirme Kursu (KAYMEK) bunyesinde faaliyet gosteren Goznuru Kurs Merkezi'nde 'Elde Antep İşi' kursuna katıldı. Kursta farklı ev tekstil tekniklerini oğrenen Şahin, aldığı siparişlerle aile butcesine de katkı sağlıyor.
[h=3]"OĞRENDİĞİM HER BİLGİYİ DEĞERLENDİRİYORUM"[/h] KAYMEK kurslarından 3 yıldır faydalandığını soyleyen Hatice Şahin, "Evde kalan boş zamanlarımı değerlendirmek icin bu kurslara geliyorum. Daha once dikiş nakış kursuna gelmiştim. Burada oğrendiğim her bilgiyi değerlendiriyor, cevremle paylaşıyorum. Oğrendiklerimle aile butceme katkı sağlıyorum. Siparişler alıp aileme yardımcı oluyorum" dedi.
[h=3]"EVLİLİK HAZIRLIĞINDAKİ KIZLAR ALIYOR"[/h] İnsanların oğrendikleriyle neler yapabileceğini gosterdiğini soyleyen Şahin, "Yaptığım her işte ic dunyamdaki duygularımı kumaşlara nakşediyorum. Kursta oğrendiklerimi gelir kapısı haline getirdim. Cevremden siparişler alarak aile butcesine katkı sağlıyorum. Yaptığım urunleri genelde evlilik hazırlığındaki kızlar, ceyiz icin alıyor. Evlerinde kullanmak uzere satın alanlar da var. Bazen elimin sadakası olsun diye geliri ihtiyac sahiplerine dağıtılmak uzere kermeslere de veriyorum" şeklinde konuştu.
Kaynak: DHA[h=4]Haber Videosu[/h]: Kursta oğrendiği el işiyle aile butcesine katkı sağlıyor
Kursta oğrendiği el işiyle aile butcesine katkı sağlıyor
Gündemdeki Konular - Haberler0 Mesaj
●33 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Gündemdeki Konular - Haberler
- Kursta oğrendiği el işiyle aile butcesine katkı sağlıyor