İBB eski başkanı Kadir Topbaş'ın FETO'den tutuklu damadı Omer Faruk Kavurmacı, cezaevinden gonderdiği mektupta isim vermeden Cumhurbaşkanlığı Yuksek İstişare Kurulu Uyesi ve eski TBMM Başkanı Bulent Arınc'ın damadıyla ilgili carpıcı bir değerlendirmede bulundu.
[h=3]"BAŞKA SİYASİLERİN DAMATLARI İLE KARŞILAŞTIRILDIM"[/h] Kadir Topbaş'ın damadı olmasının bedelini odediğini belirten Kavurmacı, Cumhuriyet gazetesi yazarı Barış Terkoğlu'na yazdığı mektupta "Kayınpederimin Kadir Topbaş olması nedeniyle gunah kecisi ilan edildim. Başka siyasilerin damatları ile karşılaştırıldım. Adeta kategorize edildim" ifadelerini kullandı.
Omer Faruk Kavurmacı [h=3]HASTANEYE KALDIRILMIŞTI[/h] Kavurmacı, gectiğimiz aylarda gecirdiği epilepsi krizi sonrası ambulansla hastanenin acil servisine kaldırılıp gozetim altına alınmıştı. 20 Ağustos Salı gecesi saat 23: 06'da cezaevine gelen ambulansla hastaneye kaldırıldığına dair rapora gore Kavurmacı, 5 saat boyunca hastanede gozetim altında tutulmuştu.
Bulent Arınc'ın damadı Ekrem Yeter [h=3]EKREM YETER BERAAT ETMİŞTİ[/h] Cumhurbaşkanlığı YİK uyesi Bulent Arınc'ın damadı Ekrem Yeter hakkında Fetullahcı Teror Orgutu'ne (FETO) uye olmak suclamasıyla acılan davada beraat kararı verilmişti. Ankara 19. Ağır Ceza Mahkemesi, beraat kararının gerekcesi olarak FETO/PDY silahlı teror orgutu liderine ait kitapların ele gecirilmesinin ise orgutsel ilişkiyi ortaya koyar mahiyette olmadığını soylemişti.
[h=3]EKREM YETER'İN MAHKEMEDEKİ İFADESİ[/h] Mahkemenin hakkında beraat kararı verdiği Ekrem Yeter'in mahkemedeki ifadesi ortaya cıkmıştı. Yeter, mahkemede verdiği ifadede "17-25 Aralık'tan sonra Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yanında yer aldım" demişti.
[h=4]Haber Videosu[/h]: Topbaş'ın FETO'den tutuklu damadı, isim vermeden Arınc'ın damadını hedef aldı
Topbaş'ın FETO'den tutuklu damadı, isim vermeden Arınc'ın damadını hedef aldı
Gündemdeki Konular - Haberler0 Mesaj
●35 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Gündemdeki Konular - Haberler
- Topbaş'ın FETO'den tutuklu damadı, isim vermeden Arınc'ın damadını hedef aldı