Eski Başbakan ve Gelecek Partisi Kurucu Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, bu akşam duzenlenen Taksim Toplantıları "Gelecek Vizyonu" konuşmasında Cumhurbaşkanlığı referandumu olarak bilinen 2017 Referandumuna muhalefet ettiğini, eleştirilerini kamuoyuna acıklamak istediğini ancak o donem bunu anlatacak televizyon kanalı bulamadığını soyledi.
AK Parti'den istifa ederek Gelecek Partisi adıyla yeni bir siyasi surece dahil olan Ahmet Davutoğlu, İstanbul'da katıldığı bir toplantıda acıklamalarda bulundu.
[h=3]"BU İLK DEFA BURADA SOYLUYORUM"[/h] "Anayasal sistemimiz baştan aşağıya yenilenmek zorunda" diyen Ahmet Davutoğlu devamında şunları soyledi:
"2017 referandumuna haklı olarak eleştirenler var 'madem o zaman karşıydınız neden bunu acıklamadınız' diye.O zaman bu itirazların hepsini Sayın Cumhurbaşkanına o zaman Sayın Başbakana yazılı olarak da sozlu olarak da verdim.O gunlerde bunu da ilk defa burada soyluyorum; o gunlerde bizi televizyona cıkarıp da bu konuları paylaşacak tek bir televizyon programı cıkmadı."
Ahmet Davutoğlu'ndan Devlet Bahceli'nin yeni partilerle ilgili "Dışarıdakilerin kuklaları" sozlerine yanıt İstanbul Şehir Universitesi kimin? Şehir Universitesi nerede? Şehir Universitesi bolumler? [h=4]Haber Videosu[/h]: Ahmet Davutoğlu: Cumhurbaşkanlığı referandumuna muhalefet ettim ancak o donem bunu anlatacak televizyon kanalı bulamadım
Ahmet Davutoğlu: Cumhurbaşkanlığı referandumuna muhalefet ettim ancak o donem bunu an
Gündemdeki Konular - Haberler0 Mesaj
●27 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Gündemdeki Konular - Haberler
- Ahmet Davutoğlu: Cumhurbaşkanlığı referandumuna muhalefet ettim ancak o donem bunu an