Eskişehir'de otomobilin direksiyon hakimiyetini kaybeden Feyzi Dereli, carptığı aydınlatma direğinin uzerine devrilmesi sonucu hayatını kaybetti. Kazada otomobilin orta refujde olan aydınlatma direğinin beton bloğunu yerinden cıkardığı goruldu.
[h=3]DİREKSİYON HAKİMİYETİNİ KAYBETTİ, AYDINLATMA DİREĞİNE CARPTI[/h] Kaza, saat 21.30 sıralarında Eskişehir-Ankara karayolu otogar yakınlarında meydana geldi. Feyzi Dereli, kullandığı 26 ABP 063 plakalı otomobilin direksiyon hakimiyetini kaybederek orta refujdeki aydınlatma direğine carptı. Yan yatarak hurdaya donen aracın uzerine direk devrilirken, surucu Dereli aracta sıkıştı. Kazayı gorenlerin ihbarıyla gelen sağlık ve itfaiye ekiplerince sıkıştığı yerden cıkarıldı. Olay yerinde yapılan tum mudahalelere rağmen surucu hayatını kaybetti.
[h=3]DİREĞE CARPAN OTOMOBİL, BETON BLOĞU YERİNDEN CIKARDI[/h] Otomobil surucusu Dereli'nin cesedi polis ve savcılık incelemesinin ardından otopsi icin Eskişehir Osmangazi Universitesi Tıp Fakultesi Hastanesi morguna kaldırıldı. Kazada otomobilin orta refujde olan aydınlatma direğinin beton bloğunu yerinden cıkardığı goruldu.
[h=3]"DEPREM OLUYOR ZANNETTİK"[/h] Kazayı goren suruculerden Mustafa Yucel, onune bir anda aydınlatma direğinin duştuğunu belirterek, "Anlamadım ne olduğunu, deprem zannettim. Ne kadar hızla gidiyordu artık, nasıl oldu bilmiyorum. Kazayı gorunce hemen durduk. Baktık bir kişi vardı. Camdan fırlayan var mı diye kontrol ettik. Aracta bir kişi vardı, oda hayatını kaybetti" dedi.
Kazayla ilgili başlatılan soruşturma suruyor.
Kaynak: DHA[h=4]Haber Videosu[/h]: Aydınlatma direğine carpan otomobilin surucusu oldu
Aydınlatma direğine carpan otomobilin surucusu oldu
Gündemdeki Konular - Haberler0 Mesaj
●40 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Gündemdeki Konular - Haberler
- Aydınlatma direğine carpan otomobilin surucusu oldu