Adnan Oktar Organize Suc Orgutune yonelik davada adli kontrol şartıyla tahliye edilen 91 kişinin, cezaevi kapısında bekleyen aileleriyle birlikte evlerine gitmeyerek, orgutun belirlediği adreslere yerleştirildiği ortaya cıkmıştı. 39 yaşındaki Ayşe ve 42 yaşındaki Nilufer Kockardeşler de 91 isimden yalnızca ikisi. Koc kardeşlerin annesi Berrin Koc ise kızlarının hala orgut elinde olmasından dolayı uzgun.
[h=3]CEZAEVİNDEN CIKAN KIZLARI ANNESİNE GİTMEDİ[/h] Tahliye haberini aldıktan sonra yaşadığı sevincin, cezaevi onunde nasıl huzne donuştuğunu ise Koc, şu sozlerle anlattı:
"O gece tabii ki tahliye haberleri cıkınca, sevincimden nasıl ağladım. Annemin bir sene onceki vefatında gozumden, gerilim icinde olduğumdan tek bir damla yaş akmayan ben, ceşme gibi yollarda ağladım, vapurda ağladım, Silivri'ye ucarcasına giderken ağladım ve o gecenin soğuğunda, Aralık ayının 13'u gecenin soğuğunda, sabahın 4 bucuğunda. Kızım Ayşe Koc ve Nilufer Koc, 5. tahliye otobusunden indiği zaman, 'canım evladım' diye sarıldım. Bundan sonra 'hurriyet var' dedim. Fakat 'anne seninle gelmeyeceğiz arkadaşlarla gideceğiz' dedikleri zaman, onların zihnini manipule edenlere intizarın en berbatını ettim.
[h=3]GOZUMUN ONUNDE COCUKLARIMI ALDILAR[/h] O gecenin travması, inanın o sevincin aniden buz gibi bir şoka donuşmesi, evlatlarımın gozumun onunde belli bir zumre, zumreyi biliyoruz. Bazı şeyleri calmasını bilenler evlatlarımı da caldılar bunu biliyorum. Herkes de biliyor. Aynı zumredir cocuklarımın kafasını değiştirip de yıllar yılı, ondan sonra da en buyuk sevinci yaşayacağım anda bize bu sevinci yaşatmayanlar, tuttuğu avukatlar ile evine kargo ile gonderilir gibi kendi arabasına koyup muvekkili evine teslim goturen aileler var"
Ayşe Koc [h=3]"KAFASI CEZAEVİNDE DAHA BETER HALE GELDİ"[/h] Berrin Koc, "Tabii once ben ailelerin eksikliği olarak goruyorum cocuklarını Adnan Oktarlara kaptırmayı. Oktarlara diyorum. Bu tek değil. Bunun gibiler cok. 11 Temmuz da gozaltı olayı olunca, herkes cok şaşırsa da ben cocuklarıma ilk telefon goruşmemde ve yazılarımda dedim ki, evladım siz bugune kadar cehennem yolunda yuruyordunuz, kurtuldunuz. İlk ay Ayşe'yi ziyaret ettiğim zaman cezaevinde, 'Anneciğim, bu adam hakkında anlatılanlar gercekse Allah kahretsin onu' dedi ve şimdi Ayşe o kadar manipule edildi ki, kafası cezaevinde daha beter hale getirildi ki, şimdi 'Adnan bey ile omur boyu goruşmeyi kesmeyeceğim anne' diyor" şeklinde anlattı.
[h=3]"COCUĞUM 25 SENE BABA EVİNE AYAK ATMADI"[/h] Hicbir zaman cocuklarımdan kopmadığını dile getiren Koc, "Adnan Oktar'ı olu saydım. Cocuğum Ayşe Koc, 25 sene baba evine ayak atmadı. Bu evi 25 sene gormedi. Kızlarda ve erkeklerde cok tanıdığım oldu bu kadar surede. Cunku cocuklarım biz gelemeyiz anne, sen gel dediği zaman onlarla bir kafede, bir yemekte buluştum. Fakat hakkımda sahte imza yaptırmış cocuklara, hocamızı cok sever falan… alakası yok. Hayatta nefret ettiğim insan budur. Bu şerefi toplum nezdinde ayaklar altına alınmaya calışılan Turk ailesinin, kıskanılacak kadar guzel aile yapısını bozma girişiminde olan bu kişi, askerliğe gondermedi erkekleri, evlenmeyi yasakladı!" dedi.
[h=3]"İNSAN ANNESİNİ Mİ YOKSA DUNYANIN LUKSUNU MU TERCİH ETMELİ"[/h] Kedicikler hitabını ne kendi cocuklarına, ne başkasına kullanılmasını istemediğini vurgulayan Berrin Koc, "Yıllarca ıstırap yaşadık, sabırla bekledik. 1,5 sene sonra buyuk bir sevincle buraya geldik, cocuklarımızı alacağız. Bize bu zulmu yaşatan Adnan Oktar ve ona yandaş olanları herkes biliyor. Ayşe'ye de şunu soyluyorum. Ağabeyine o harabeye mi geleceğim dediği bu ev ne kadarı harabe? Evet 79 senelik evde muhakkak vardır bir şey. Fakat insan annesini mi yoksa dunyanın luksunu mu tercih etmeli? Beni Ayşe aradı, eve gelmelerini istediğimi soylediğimde, 'Anne yerimi bildirirsen tutuklarınız' dedi. İkna etmeye calıştım. Anne cok guzel konuşuyorsun fakat korkuyorum dedi. Bunu size kim soyledi, sen neden benim sizi sevdiğime inanmıyorsun dedim" diye konuştu.
Kaynak: DHA[h=4]Haber Videosu[/h]: 2 kızı Adnan Oktar'ın elinde olan anneden carpıcı acıklama: Evlatlarımı caldılar