Samsun Ondokuz Mayıs Universitesi'nde oğrenciyken iceceğine ilac koyan araştırma gorevlisinin tecavuzune uğrayan S.V. tehdit ve şantajlardan kurtulmak icin onunla evlenmeyi kabul etti. Ancak şiddet ve cinsel saldırılar evlendikten sonra da devam etti. Genc kadına kızgın catalla işkence yapan araştırma gorevlisi şikayet uzerine tutuklandı. Yaşadığı şiddet ve tehditler yuzunden okulu bırakmak zorunda kalan genc kadınının anlattıkları kan dondurdu.
İddialara gore, Ondokuz Mayıs Universitesi Fen Edebiyat Fakultesi'nde Araştırma Gorevlisi olan 30 yaşındaki H.V, 2017 yılında oğrencisi olan 23 yaşındaki S.V'nin ceceğine ilac atarak, tecavuz etti. S.V.'ye tecavuz ettiği anları videoya ceken H.V, goruntuleri internette paylaşacağını ve ailesine gondereceğini soyleyerek genc kadını tehditle evlenmeye zorladı. Goruntulerin yayılmasından korkan S.V, tecavuz olayını ailesine anlatmayıp, H.V. ile evlendi.
[h=3]EVLENDİKTEN SONRA İŞKENCE ETMİŞ[/h] S.V'nin ailesi, kızlarının duğunle dunya evine girmesini istemesine rağmen genc kız, sade bir nikah toreniyle H.V. ile evlendi. Ne var ki, iddialara gore, genc kadının hayatı duğunden sonra zindan oldu. Sozcu'den İsmail Akduman'ın haberine gore, evlendikten sonra da talihsiz kadın işkenceye uğradı.
[h=3]KIZGIN CATALLA İŞKENCE YAPTI[/h] Şantajla evlendiği oğretim gorevlisi genc kadını surekli darp ederek cinsel ilişkiye zorladı. Ustelik H.V, cinsel ilişki sırasında genc kadının kollarını koli bandıyla bağlayıp ocakta ısıttığı catalı vucudunun ceşitli yerlerine bastırarak işkence de yaptı.
[h=3]DAYANAMADI, ŞİKAYETCİ OLDU[/h] Cinsel saldırıların dozunun giderek artmasına dayanamayan S.V, oğretim gorevlisi olan eşinin telefonunda başka kız oğrencilerle yaptığı yazışmaları tespit etti.
Dayanacak gucu kalmayan, kendi başına gelenleri başka oğrencilerin de yaşayacağını duşunen S.V, gecen yıl Aralık ayında Cumhuriyet Savcılığı'na giderek başına gelenleri tek tek anlatıp oğretim gorevlisi olan eşinden şikayetci oldu. H.V. tutuklanarak Samsun Cezaevi'ne konuldu. H.V, ifadesinde genc kadının iddialarını reddetti.
[h=3]TECAVUZ EDİP KAYIT ALTINA ALMIŞ[/h] S.V'nin vucudundaki kızgın catal izleri, kesikler ve cinsel eziyet saldırılarına ilişkin iddialarını Adli Tıp Raporu da doğruladı. S.V, yaşadığı olayları şoyle anlattı: "2017 yılında iceceğime ilac atarak bana tecavuz etti. Bu anları kayıt etmiş. Benimle birlikte olmak istedi fakat kabul etmeyince goruntuleri izlettirdi. Bana 'Bu goruntuleri ailenle, okuldaki arkadaşlarınla ve o iğrenc sitelerde paylaşırım, seni rezil ederim' diyerek, tehdit etti. 'Evleneceksin benimle' dedi. Aileme soyleyemedim, utandım. Keşke soyleseydim. Mecburen kabul ettim, hayatım zehir oldu. Okulumu da bıraktım."
[h=3]AKIL HOCASI "ŞEYH"[/h] OMU'deki cok sayıda kız oğrencinin de aynı şekilde tuzağa duşebileceğinden şuphelendiğini dile getiren S.V, eşi H.V'nin, telefonuna "şeyh" diye kayıtlı bir kişiyle surekli mesajlaştığını, kız oğrencilere karşı nasıl davranması gerektiğine yonelik tavsiyeler aldığını belirtti.
[h=3]"KOCANIN ELİNİ USTUMUZDEN CEK"[/h] Genc kadın, "Ben evlendikten sonra okulda bazı kızlar bana 'yeter artık, cek şu kocanın elini ustumuzden' diyordu. Sonra oğrendim ki; aynı iğrenc olayları onlara da yapmış. Zorla ya da para karşılığı birlikte olmak istiyormuş. Bilgisayarı vardı. Tum goruntuler ondaydı. Ben şikayetci olunca, bilgisayardaki hard diski soktu ve denize attı. 'Hadi şimdi bulsunlar' dedi. O gun beni darp etti ve iki gun eve kilitledi" dedi.
[h=3]YARGILANMASI DEVAM EDİYOR[/h] Hukuk mucadelesini surduren S.V. eşine boşanma davası da actı. Diğer taraftan oğretim gorevlisi H.V'nin Samsun 1.Ağır Ceza Mahkemesi'nde "Eşe karşı nitelikli cinsel saldırı, eşe karşı eziyet" suclarından tutuklu olarak yargılanması devam ediyor.
[h=4]Haber Videosu[/h]: İceceğine ilac attığı oğrencisine once tecavuz etti, ardından evlenmeye zorladı
İceceğine ilac attığı oğrencisine once tecavuz etti, ardından evlenmeye zorladı
Gündemdeki Konular - Haberler0 Mesaj
●28 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Gündemdeki Konular - Haberler
- İceceğine ilac attığı oğrencisine once tecavuz etti, ardından evlenmeye zorladı