İstanbul ormanlık alanda birkac gun once iş makineleriyle iki buyuk cukur kazıldı. Ada sakinlerinin dikkatine ceken cukurların kazılma nedeniyle ilgili henuz resmi acıklama yapılmadı.
[h=3]"BİR HAFTA ONCE BU CUKURLAR YOKTU"[/h] Buyukada'da ormanlık alanda iki derin cukur kazıldı. Guvenlik şeridiyle cevresi kapatılan cukurların birkac gun once kazıldığı tahmin ediliyor. Buyukada'da yaşayan Ferdi Demir, gecen hafta cukurların bulunduğu bolgedeki yolu kullandığını ifade ederek, "Bu cukurları yeni gordum. Gecen geldiğimde bu cukurlar yoktu. Şaşırdım acıkcası ben de gorunce. Bir hafta once bu yoldan gectiğimde boyle bir cukur gormemiştim" şeklinde konuştu.
[h=3]"BAZEN LEŞ KOKUSU GELİYOR"[/h] Ferdi Demir, sozlerinin devamında "Ahırlar bolgesinde hayvan barınağı ve hayvanların olduğu bolge var. Oradan gecerken bazen leş kokusu geliyor. Bu koku olen atlara mı ait? İnsanın aklına ilk gelen şey bu oluyor. Olen bir kopeğe ait de olabilir. Başka bir hayvana ait de olabilir. Tam olarak bir şey soylemek icin gidip gormek lazım" diye konuştu.
[h=3]"ATLARA İĞNE YAPILDI"[/h] Buyukada'da ormanlık yolda yuruyen bir at bakıcısı ise yanında bulunan ata hastalık tespiti icin iğne yapıldığını ve atı teslim etmeye gittiğini ifade etti. Butun atlara iğne yapılıp, hastalık olup olmadığının kontrol edildiğini soyleyen kişi, " 'Ruam' diyorlar daha belli değil. Cuma gunune kadar belli olacak. Sonra gomulecek. Yer arıyorlar herhalde. Bunun gibi cok at var. En az 40, 50 at var" şeklinde konuştu.
[h=3]RESMİ BİR ACIKLAMA YAPILMADI[/h] Konuyla ilgili resmi bir acıklama henuz yapılmadı. Kac atta hastalık tespit edildiği ve atların ne zaman gomuleceği bilinmiyor.
Kaynak: DHA[h=4]Haber Videosu[/h]: Buyukada'da merak uyandıran iki dev cukur
Buyukada'da merak uyandıran iki dev cukur
Gündemdeki Konular - Haberler0 Mesaj
●33 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Gündemdeki Konular - Haberler
- Buyukada'da merak uyandıran iki dev cukur