GTA 5 Online uzerinde araba satmak icin ozellikle bir arabaya sahip olmanıza gerek yok. Klasik yontemle sokaktan bir araba araklayıp onu da satabilirsiniz. Bu da paraya ihtiyacınız olduğu zamanlarda fazlasıyla iş goren bir yontem. Garajınızda cok fazla araba dolduğunda, kÂrlı bir şekilde onları azaltmak istediğinizde kendinize ait bir arabayı da satabilirsiniz.
[h=2]Peki GTA 5 Online ile nasıl araba satılır?[/h] [h=3]Adım 1: GTA 5 Online ’a girin;[/h]
İlk olarak oyuna girdiğinizde aşağıda Story Mode ’un solunda bulunan Online ’a tıklayarak GTA 5 Online girişini gercekleştirin. Hali hazırda Story Mode icerisindeyseniz Alt tuşuna basılı tutarak en aşağıdaki GTA Online karakterine geciş yapabilirsiniz. (Eğer oyunu konsol uzerinden oynuyorsanız PS Plus veya Xbox Live hesabına sahip olmanız gerekiyor.)
[h=3]Adım 2: Herhangi bir araba edinin;[/h]
Şehirde gezinerek satmak isteyeceğiniz bir araba bulun ve araklayın ya da garajınızdan kendinize ait bir arabaya binin. Oyundaki temel araclar genellikle 1.000-3.000- dolar arasında satılır. Spor arabalar ise 9.000 dolardan fazla eder.
[h=3]Adım 3: Los Santos Customs ’a gidin;[/h]
Haritada bulunan herhangi bir Los Santos Customs tamir/modifiye garajına gidin. Burada arabanızın performansını arttırabilir, rengini değiştirebilir ve farklı bir gorunum kazandırabilirsiniz. (Unutmayın: Sadece GTA 5 Online uzerinden araba satabilirsiniz, Story Mode ’da araba satamazsınız.)
[h=3]Adım 4: Garaja girin ve Sell seceneğini secin[/h]
Garaja girdikten sonra karşınıza cıkan seceneklerde aşağıda Sell diye bir secenek bulunacak. Bu seceneği Enter ’a basarak secin. Galerici olmaya bir adım daha yaklaştınız

[h=3]Adım 5: Tekrar Sell seceneğine basarak seciminizi onaylayınİ[/h]
Tekrar Sell seceneğine basarak işlemi onaylayın ve GTA 5 Online araba satma işlemini bu şekilde tamamlayın. Arabayı sattıktan sonra gorseldeki gibi otomatik olarak garajın dışına yonlendirileceksiniz.
Tebrikler artık yıllardır eskimeyen bir oyunun Online versiyonunda galerici oldunuz. Bu arada, GTA 6 ile ilgili tum detaylara da buradan ulaşabilirsiniz.