Malatya'da ozel bir okulda matematik oğretmeni olarak gorev yapan Adem Ozdemir, 2'nin kuvvetleriyle bolunebilme kuralının kitaplarda 8'e kadar yer aldığını belirterek, yaptığı calışma ile 2'nin kuvveti olan tum sayılarla ilgili bolunebilme kurallarını keşfettiğini ve buluşunun patentini aldığını soyledi.
Matematik kitaplarında artık bu teorinin de yer alması gerektiğini dile getiren Adem Ozdemir, "2006 yılında 2 ’nin kuvvetleri ile bolunebilme kuralı formulunu keşfetmiştim. Şu anda bilinen 2, 4 ve 8 ile bolunebilme kuralları kitaplarda yer alıyor. Bende 2 ’nin diğer kuvvetlerini sağlayan bir kural keşfettim. 2006 yılından beri ben bunu kullanmaktayım ve oğrencilerime de bunu anlatmaktayım. Patentini de aldık ve şuan matematik literaturune girebilir durumda. Kitaplarımızda 8 ile bolunebilme kuralından sonra artık 16 ile 32 ile 64 ile 128 ile butun 2 ’nin kuvveti olan tum sayılarla ilgili bolunebilme kuralları verilebilir. Teorimizin adını Adem Teorisi olarak koyduk. Yabancı devletler de aynı şekilde bu teoriyi kullanabilir" dedi.

[h=2]'Bilim acısından cok onemli bir buluş'[/h] Ozdemir, teorisinin matematikte onemli bir buluş olduğunu ifade ederek, "Oğrenciler illa ki bu kalabalık mufredat icerisinde ekstra bir şey cıkmasını istemeyeceklerdir. Ama bilim acısından da cok onemli bir buluş olduğuna inanıyorum. İleride kitaplarımıza da gecer diye duşunuyorum. Oğrencilerimizin hepsi bizi cok seviyor. Yeni yeni kurallar oğretiyoruz ve pratik kurallar oğretiyoruz. Dolayısıyla oğrencilerin bize bakış acısı biraz daha farklı oluyor" diye konuştu.
Yeni buluşunun diğer matematik oğretmenleri tarafından da kabul gorduğunu ifade eden Ozdemir, şimdi yeni keşfettiği teorinin mufredata girmesini bekliyor.
[h=2]Adem Teorisi'nin videosu[/h]