Bu belirtileri yaşıyorum hamile miyim kızlar ?
Gebelik / Hamilelik / Doğum0 Mesaj
●104 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Gebelik / Hamilelik / Doğum
- Bu belirtileri yaşıyorum hamile miyim kızlar ?
-
18-12-2019, 07:09:35Kayıtlı ÜyeMerhaba, Şuphelenmeme sebep olan yaşadığım belirtiler şoyle: Oncelikle 6 Ekim'de adet oldum 3 Kasım'da tekrar olmam gereken tarih. Adetim cok duzenlidir. Adetim bittikten sonra birkac kez eşimle korunmadan birlikte olduk. Sonrasında yaşadıklarım şoyle: 1.Gun icerisinde aşırı yorgunluk 2.Gectiğimiz hafta bazı gunler adet olacakmışım gibi rahim bolgemde sancılar hissettim. 3.Goğuslerim o kadar acıyor ki gectiğimiz haftadan beri, sutyen takamıyorum bazen ağrıdan. Goğus rengimde bir değişiklik yok. 4.Başım da ağrıyor sıkca. 5.Yemek yedikten sonra ise midemde bulantı oluyor. Metal tadı vs almıyorum. 6.Tırnaklarım bir garip ve hızlı uzadılar. Bu arada 2 kere idrar testi yaptım gecen haftalarda ve negatif sonuc aldım. Acıkcası hamile gibi hissediyorum kendimi. Regl olacağım gun butun bedenimde garip bir hissiyat olurdu ve aynısını gecen hafta cok yorgun hissettiğim bir gun de hissettim. Sizce hamile olabilir miyim? Regl gunume kadar bekleyemiyorum cok sabırsızım