akıntım var kasıklarımda ağrı Hamilemiyim
Gebelik / Hamilelik / Doğum0 Mesaj
●56 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Gebelik / Hamilelik / Doğum
- akıntım var kasıklarımda ağrı Hamilemiyim
-
18-12-2019, 07:05:31Kayıtlı ÜyeHamilemiyim ben hamilemiyim akıntım var kasıklarımda ağrı var falı Merhaba arkadaşlar,cok heycanlıyım, hamilemiyim bir kac gundur karnımda bişeyler hissediyorum ama eşimi bu sefer umitlendirmemek icin ona hic bir şey soylemedim. regl gunumun gelmesini bekliyorum. acaba gecikecek mi ımmm oncelikle gaz problemi oluştu sanki goguslerimde ac ama cok az dolgunluk hissediyorum karnımın alt bolgesinde arada bir can yakmayacak kasılmalar oluyor evet idrara cok cıkıyorum ama malum yaz nedeniyle cok fazla su vs. iciyorum ondan olabilir diye duşunuyorum. sizce ben hamilemiyim. bunu cok istiyorum ama kac senedir deniyorum olmuyor bu ayda olmazsa doktora gıdeceğim artık. Hamilemiyim ? Hamilemiyim Gebelik bilgileri sitemizde Hamile miyim Hesaplama Hamilelik Belirtileri ovulasyon yumurtlama gunu cin takvimi hakkında bilgiler vermektedir Hamilemiyim? Değilmiyim? Nasıl Anlarım Acaba hamilemiyim? yoksa hamile değilmiyim? hamile olup olmadığımı nasıl anlarım gibi soruların cevapları bu radan paylaşılıyor.