Pokémon Go, yakın zamanda oyuna eklenecek yeni bir ozellik duyurdu. Dun Pokémon Go'nun resmi Twitter hesabında ilk kez ipucları verilen ozellik, Buddy Pokémon'unuzla daha farklı şekillerde etkileşime gecebilmenizi sağlayacak. Yeni gelecek Pokémon Go guncellemesi sayesinde Buddy Pokémon'unuzla oyunun artırılmış gerceklik modunda da etkileşime gecebileceksiniz. Pokémon'unuzu besleyip onunla oyunlar oynayarak yeni yetenekler ve ozellikler kazanabileceksiniz.
Bu yeni sistemi kutlamak adına Pokémon Go, bir oyuncu ve Pokémon'unun ic ısıtan dostluğunu anlatan bir tanıtım videosu yayınladı. Videoda Buddy Adventure sistemine dair bazı ipuclarına yer verildi.
[h=2]İşte Pokémon Go Buddy Adventure tanıtım videosu:[/h] Yeni Buddy Adventure sistemine gore bir Pokémon'un dostluk seviyesi yeterince yuksek olduğunda Pokémon; oyuncuyu haritada takip edecek, başka Pokémon'ların yakalanmasına yardım edecek ve hediyeler getirecek. Oyuncuyla bir Pokémon, Best Buddies seviyesine ulaştığında ise Pokémon mucadelede ekstra CP kazanacak.
[h=2]Pokémon'unuza arkadaşlık etmeniz odul kazandıracak:[/h]
Dostluk seviyesini artırmak icin ilgi gostermeniz gerekecek. Pokémon'unuzla keşif, mucadelelere katılmak gibi aktiviteler yapabileceksiniz. Bunun yanında onu besleyip okşayarak da Pokémon'unuzun sevgisini kazanabileceksiniz. İlgi, dostluk seviyesini artırmanın yanında aynı zamanda Pokemon'unuzun duygu durumunu iyileştirecek ve boylece mucadeleden ekstra oduller kazanma şansınızı artıracak.
Yeni Buddy Adventure sisteminin bir getirisi de oyundaki yeni artırılmış gerceklik olanakları. Guncelleme ile birlikte artık coklu artırılmış gerceklik modunda en fazla 3 kişi, Buddy Pokémon'ları ile birlikte anlık fotoğraflar elde edebilecek ancak bu ozellik, Buddy Adventure sisteminin kullanıma acılması ile birlikte gelmeyecek, sonradan bir guncelleme ile oyuna dÂhil olacak. Artırılmış gerceklik ozellikleri dışında butun bu ozelliklerin onumuzdeki gunlerde kullanıma acılması bekleniyor.
Pokémon Go, Pokémon'unuzla Dostluğunuzu Artıracak Bir Ozellik Duyurdu
Bilim ve Teknoloji0 Mesaj
●25 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Bilim ve Teknoloji
- Pokémon Go, Pokémon'unuzla Dostluğunuzu Artıracak Bir Ozellik Duyurdu