YouTube'da UFO'larla ilgili komplo videoları paylaşan Disclose Screen 'The Grimreefar', gokyuzundeki tanımlanamayan nesneleri gosterdiği videolarla izleyicilerin ilgisini cekiyor. Yorumlarda hararetli tartışmalar yapılırken topluluk, her zamanki gibi inananlar ve inanmayanlar olarak ikiye bolunuyor.
Kimileri klibin gercekten de dunya dışı varlıkları yakaladığını one surerken, bazıları da tuhaf şekilli sıcak hava balonları olabileceğini varsayıyor. Ancak YouTuber, insanların UFO'lara ve uzaylılara inanması gerektiğini belirterek, "Dunya dışı ucan araclara kesinlikle inanıyorum ve bu fenomeni 20 yıldan fazla suredir araştırıyorum. Bu yuzden lutfen dunya dışı ucan aracların var olduğu gerceğini ortaya koymadığımı duşunmeyin, cunku varlar. Sadece gercek olmakla kalmıyor, aynı zamanda bizi goruntuluyor/izliyorlar." dedi.
YouTuber ayrıca daha once, SpaceX roketinin canlı yayınını da paylaşarak roketin etrafında gorunen buyuk bir nesneyi gosterdi. Roketin atmosfere girmesiyle bulutların arasında ejderhayı andıran iki kanatlı bir siluet gorunuyor. Goruntuler aslında, Uluslararası Uzay İstasyonu'na yeni malzemeler tedarik etmek ve daha sonra Florida kıyılarındaki bir uydu gemisine iniş yapmak uzere fırlatılan murettebatsız uzay aracı Dragon'a ait. Ne tesaduf ama!
Komplo teorisyeninin videosu yaklaşık 14.000 goruntulemeye ulaştı ve yorumlarda farklı goruşlerden insanlar bir araya geldi. "Kesinlikle boyutlar arası varlıklar", "Bir ejderha ya da her neyse bilmiyorum, ama gizlenmiş bir şey." gibi meraklı yorumların yanı sıra "Şaka yapıyorsun değilmi?" ya da "Bunun bir ejderha olduğunu soylemek fazlasıyla spekulasyon." gibi inanmayan izleyicilerin yorumları da yer alıyor.
[h=2]YouTuber'ın UFO teorileri ile ilgili paylaştığı video[/h]
Bir YouTuber, Paylaştığı UFO Videolarıyla İzleyenleri Şaşırttı
Bilim ve Teknoloji0 Mesaj
●20 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Bilim ve Teknoloji
- Bir YouTuber, Paylaştığı UFO Videolarıyla İzleyenleri Şaşırttı