Disney ’in 32 yıl sonra başlattığı yeni Star Wars triosunun ucuncu, tum Star Wars evreninin ise dokuzuncu filmi olan ‘The Rise of Skywalker ’, geride bıraktığımız gun dunya promiyerini gercekleştirdi.
ABD ’nin Los Angeles şehrinde duzenlenen galaya her zaman olduğu gibi sinema sektorunden bircok unlu eleştirmen ve muhabir davet edildi. Başrollerinde Daisy Ridley, Adam Driver, John Boyega ve Oscar Isaac ’in olduğu filme dair ilk yorumlarını Twitter uzerinden paylaşan eleştirmenler, genel anlamda yonetmen JJ Abrams ve Disney ’i mutlu edecek tepkiler verdi.
The Rise of Skywalker ’ın şu ana kadarki en komplike Star Wars filmi olduğunu soyleyen Uproxx ’tan Mike Ryan, “Sevdiğim cok şey var, ancak ozellikle ilk yarısı kendi başına uc film olması gerektiğini hissettiriyor” ifadelerini kullandı. Variety ’den Adam B. Vary ise benzer bir yorumda bulunarak, “Bu filmde cok fazla film var” değerlendirmesini yaptı.
“Ucleme icin son derece tatmin edici ve buyuk bir son” diyen Screen Rant yazarı Rob Keyes de, filmin The Force Awakens ve The Last Jedi ’da akılda kalan bircok soruya cevap verdiğini soyluyor. Filmden cıkar cıkmaz eline telefonu alan Fandango'dan Erik Davis ise “Duygulandım, bunaldım, şaşırdım, şok oldum ve şaşırdım. Her şeyden cok mutluyum. Bir kez daha geldiğiniz icin teşekkurler, Star Wars” ifadelerini kullanıyor.
Yonetmen koltuğunda JJ Abrams ’ın oturduğu Star Wars evreninin dokuzuncu filmi The Rise of Skywalker, Kylo Ren ’in Buyuk Lider Snoke'u oldurmesinin ardından yaşanılanları anlatıyor. Başrollerinde Daisy Ridley, Adam Driver ve Oscar Isaac gibi isimlerin olduğu film, ulkemizde 20 Aralık ’ta vizyona girecek.
Star Wars: The Rise of Skywalker Filmini İzleyenlerden Gelen İlk Yorumlar
Bilim ve Teknoloji0 Mesaj
●26 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Bilim ve Teknoloji
- Star Wars: The Rise of Skywalker Filmini İzleyenlerden Gelen İlk Yorumlar