Bugun ufak ama islam acısından yuksek bir konuya değinmek istiyorum. Bu konuyu acma sebeplerimden bir tanesine şudurki bir arkadaşımız sevgilisinden ayrılıyor bir cok insan gibi basit sevmediği belkide ilk ilişkisi olduğu icin aşırı bağlanıyor aşırı alışıyor ayrılık evresinde nasıl geri getirebilirim vesaire derken kotu durumlara duşebiliyor.
1. Bu kotu ornekler nelerdir ?
1. Cevap : Kitabımız kuranı kerim "1"dir. fakat daha oncesinden 3 ayrı kitap indirilmiştir ve bunun tehlikesi şurada başlamaktadır. Buyuculer ve Kahinler Suleyman (as)'ın konuşmalarını gizlice dinlerken ondan bilgiler oğrendiler. Ve doğa ustu varlıklar yani cinlerle bağlantı kurdular. Ornek olarak Ya Allah zikrini cekmenin faydaları olduğu gibi var olan "cinni ve şeytani zikirler" mevcuttur bunları bilmeden Allahın ismi olduğunu duşunerek şu kişi geri donsun diyerek birşeyler yaparak fotoğrafa uflenerek yapılan şeyler kufur değil fakat ağır bir vebaldir lutfen yapmayalım.
2. Bu kotu ornekleri iyilerden nasıl ayırt edebiliriz ?
99 Adet Esmaul Husna mevcuttur fakat Rabbimizin 99 sırlı esması dışında bir cok esması vardır ornek olarak Ya Hannan Ya Mennan ismi gibi.
Bir forumda gormuş olabilirsiniz.
X kişisi yazmıştır şu kitaptan alıntıdır diye ;
7 gun x duasını ederek "..." boşluklarda anne ismi ve ayrıldığını kişinin ismini zikrederek okursanız 7 gunde size donecektir. Arkadaşlar imam nikahınızın olmadığı her kişi sizin helaliniz değildir. Her ne tur ayrılık olursa olsun nasibinizde kişi değişmez. Bu tur uygulamalarda bulunmayın.
Peki bu nasıl boyle olmaktadır.
Cin taifeleri 2 kısma bolunur "Musluman ve Kafirler" olmak uzere
Musluman cinler alim ve evliya olurlar kesinlikle namaz aksatmazlar
Kafirler ise hic bir şekilde ortada olmaz.
Musluman cinler Huddam ve Hadim olarak ismi değişebilir. Ornek olarak siz bir ismi zikretmek icin Rabbimden yardım istiyecem derken araya bilmediğiniz bir takım kelimelerden oturu hic bilmediğiniz bir şekilde bir cin daveti yaparsınız bu davet ne kadar islami olsada alimliğe girdiği icin sizin ise akaid fıkıh tasavvuf ve havvas ilmini bilmediğiniz icin sizin onunze habersiz bir şekilde kapılar acılır cunku onlarda dinler arası savaş icerisindeler 1. kademe suflu yani en kuvvetsiz cinler devreye girerek sizin Rahmani olarak yaptığınız uygulamayı şerri ve şeytani uygulamaya cevirmek icin size hukmeder.
Hadisi Şerifte Peygamber Efendimiz Sav buyurduki
Eğer Ben tum melekler ve 4 buyuk melekler dahil olmak uzere başımızı hic kaldırmadan arşın uzerinde Rabbimize dua etsek Ya Rabbi x kişisi y kişisi ile evlensin diyerek. Rabbimiz bunu kabul etmez cunku bir insanın evleneceği kişi asla değişmez.
Akıl edelim Peygamber efendimiz hangi duası geri cevirilir ?
Fakat bu geri ceviriliyor neden peki, insanların yapacağı yanlışlara kalkan olabilmek icin, efendimizin duası geri cevirilirken bizim yapacağımız duadan oturu Rabbimiz nasip edermi sizce

Boyle bir şey yapmış olanda, bunu okuduktan sonra bunalımlara girmesin yanlışlıkla yapmış olsanızda bilerek yapmış olsanızda pişmanlıkla tovbe etmemiz gereklidir. bu buyu değil vebaldir ve ağır bir vebaldir.

Selamun Aleykum - Alıntı DEĞİLDİR