DC Sinematik Evreni'ne girişiyle olay olan Oscar odullu oyuncu Ben Affleck, gectiğimiz aylarda artık Batman karakteri olarak rol almayacağını acıklayarak bir olaya daha imza atmıştı. Affleck ’in bu beklenmeyen ayrılığı ise hem oyuncunun hayranlarını uzmuş hem de yeni Batman kim olacak sorusunu akıllara getirmişti.
Unlu oyuncunun Batman rolunden olaylı ayrılığı sonrası Warner Bros., bugun ilk defa Twitter ’da bir anket başlatarak oyuncuya gondermede bulundu. Warner Bros. UK resmi Twitter hesabından bugun akşam saatlerinde başlatılan 'Favori Batman karakteriniz kimdi?' sorusunun yanıtlarına Ben Affleck ’i eklenmemesi ise Warner Bros. ’un adeta unlu oyuncuyu sildiğini gosterdi.
[h=2]Warner Bros., anketin cevaplarına Ben Affleck ’i eklemedi:[/h]
Batman karakterinin yıllardır pek cok farklı oyuncu tarafından canlandırıldığını belirten yapım firması, takipcilerine yonelttiği soruda ise favori Batman karakterlerinin kim olduğunu sordu. Yanıtlar arasında yıllar boyunca farklı donemlerde Batman karakterini canlandıran Michael Keaton, Christian Bale, Adam West ve George Clooney yer aldı.
Yaklaşık 9.000 oy kullanılan bu ankette en sevilen Batman aktoru %73 ile Christian Bale olurken unlu oyuncuyu oyların %15 ’ini alan Michael Keaton takip etti. Tabii ki ankete damga vuran şey ise Ben Affleck ’in yanıtlara eklenmemesi oldu ve insanlar, gonderinin altına yaptıkları yorumlarda Ben Affleck ’in neden anket yanıtlarına eklenmediğini sorgulamaya başladı.
Her ne kadar hayranlar, bu olaydan memnun kalmasa da Warner Bros. ’un Ben Affleck ’i coktan unuttuğunu soyleyebiliriz. Ote yandan unlu aktor de Batman sonrası ilk filmi olan The Way Back ile yakın zamanda sevenlerinin karşısına cıkacak. Affleck ’in hayat vereceği, alkol bağımlısı Jack Cunningham isimli karakterin cektiği zorlukları izleyeceğimiz bu yapım, 6 Mart 2020 tarihinde beyaz perdede izleyicilerle buluşacak.
Warner Bros.’un Ben Affleck’i Unuttuğunu Gosteren Anket
Bilim ve Teknoloji0 Mesaj
●25 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Bilim ve Teknoloji
- Warner Bros.’un Ben Affleck’i Unuttuğunu Gosteren Anket