Eğer Samsung ’un Galaxy M30 veya M20 modellerini kullanıyorsanız, sizin icin muhteşem bir haberimiz var. Guney Koreli teknoloji devi, Galaxy M serisi telefonlarına Android 10 işletim sistemi dağıtmaya başladı. Seride yer alan M30 ve M20 telefonların guncellemeyi ocak ayına almaları planlanmış olsa da bu plan bozuldu ve cihazlar erkenden guncelleme aldı.
İşi daha da ilginc kılan taraf ise herkesin guncellemeyi ilk alan cihazın Samsung Galaxy Note 10 olacağı sanmasıydı. Galaxy M serisi orta segment telefonlar, daha bir beta surecine bile girmeden Android 10 işletim sistemine geciş yapacaklar. Bu konuda Samsung ’u tebrik etmek lazım.
Eğer Samsung Galaxy M30 kullanıcısıysanız, Android 10 işletim sistemi icin cihazınızda 1,3 GB (1293 MB) boş alan bulunmalı. Fakat eğer Galaxy M20 kullanıcısıysanız, cihazınızda M30 ’dan daha fazla yere ihtiyacınız olacak. M20 kullanıcılarının cihazında 2,1 GB (2022 MB) boş alan bulunmalı.
Samsung ’un Galaxy M cihazlarına getirdiği Android 10 guncellemesi, yalnızca Android surumunu de yukseltmiyor. Guncelleme, son cıkan Aralık Ayı Guvenlik Yaması'yla birlikte cihazlara yukleniyor. Bu arada yeni guncellemenin istikrarlı surum olduğunu soylemekte fayda var. Fakat yine de yeni bir guncelleme olduğundan bazı hataların meydana geldiğini gorebiliriz.
Samsung ’un Android 10 guncellemesini alacak bir sonraki cihazı Galaxy Note 10 olacak. Gectiğimiz ay bu cihaza Android 10 beta surumu gonderilmişti. Dolayısıyla istikrarlı surumun yıl bitmeden her an Galaxy Note 10 ’a da geldiğini gorebiliriz.
Samsung dışında ureticilere cıktığımızda OnePlus 7 Pro 5G ve LG G8 ’in yakın zamanda Android 10 ’a geciş yapması bekleniyor. Bununla birlikte ASUS ROG Phone 2, hÂl Android 10 beta programında bulunuyor. Motorola One Power, ASUS Zenfone 6 ve Nokia 9 PureView ise halihazırda Android 10 guncellemesini aldı.
Samsung Galaxy M20 ve M30, Kararlı Android 10 Guncellemesi Almaya Başladı
Bilim ve Teknoloji0 Mesaj
●26 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Bilim ve Teknoloji
- Samsung Galaxy M20 ve M30, Kararlı Android 10 Guncellemesi Almaya Başladı