Otomotiv sektorunun son yıllarda gorduğu en buyuk değişim olan elektrikli otomobil devriminin onculerinden biri, hic kuşku yok ki Elon Musk ’ın şirketi Tesla. Firmanın ABD icinde fabrikaları var. Bunlara ek olarak yeni yatırımlar da geliştiriyorlar.
Tesla, gelecek yıl Cin ’in Şangay kentinde tamamen aktif olan bir gigafabrika kurmayı istiyor. Bu tesisin hemen ardından bir başka gigafabrika da Almanya ’da, Berlin ’de faaliyete girecek. Bu tesisin yıllık uretim kapasitesi yarım milyon arac olacak ki bu da oldukca ciddi bir rakam.
[h=2]Tesla ’nın fabrikaları[/h]
Tesla ’nın ana fabrikası, Kaliforniya ’nın kuzeyindeki Fremont ’ta bulunan fabrika. Tesla bu binayı 2010 yılında Toyota ’dan satın almıştı. Fabrikanın kendi test pistleri de bulunuyordu. Bu pist gunumuzde de Tesla otomobillerin son test alanı olarak kullanılıyor.
Firmanın tesislerinde insanlar kadar, hatta belki onlardan daha cok robotlar calışıyor. Bu makineler hic durmaksızın uretim yapabiliyor ve onemli kısmı da doğrudan Tesla icin tasarlanan robotlardan oluşuyor.
Firmanın ilk “gigafabrikası” ise Nevada ’da inşa edildi. Bu tesisler oldukca buyuk ve seri uretim konusunda ust duzeyde yer alıyor. Firmanın New York, Buffalo ’da da bir fabrikası var. Bir zamanlar SolarCity ’ye ait olan tesiste guneş paneli uretiliyor.
Tesla ’nın hedefinde Almanya olsa da daha once ABD ’ye gelmiş bir Alman firması var: Volkswagen. Firma, 2011 yılında Tenessee eyaletinde bir fabrika acarak uretime başlamıştı.
[h=2]En ikonik fabrika Ferrari ’nin[/h]
Ote yandan otomotiv sektorunun belki de en ikonik fabrikası Ferrari ’nin Maranello ’daki fabrikası. Gercek F1 aracları tarafından kullanılan Fiorano pistine de sahip olan tesisin Berlin ’de yapılacak olan Tesla tesisine de ilham kaynağı olacağı belirtiliyor.
Bakalım elektrikli otomobil devi Tesla ’nın ilk Avrupa fabrikası beklendiği kadar buyuk bir genişleme sağlayacak mı yoksa Tesla, yatırımının karşılığını almakta zorlanacak mı?