Yuce Allah'ın adı ile kovulmuş şeytanın şerrinden Allah'a sığınırım, Ey Tum noksan yakıştırmalardan uzak ve her şeyin yaratıcısı Allah'ım bizi kotuluklerden koru ve ilmimizi arttır;

25 – Furkan 30: Ve resûl: “Ey Rabbim! Muhakkak ki benim kavmim, bu Kur’Ân’dan ayrıldı.” dedi.

21 – Enbiya 10: Andolsun ki; icinde, sizi zikreden (sizden bahseden) bir kitap indirdik. HÂl akıl etmez misiniz?

Bu yazı devamından sonra kişisel duşuncelerimi iletiyorum;
Bir Musluman olsun balık tutarken Kur’an-ı Kerim okuyan ayetlerden kendine hisse pay bicip cumayı kacırmayan, bir esnaf olsun Kur’an-ı Kerim okuyan kantarı kacırmayan. Ve bir oğrenci olsa intihanına Kur’an-ı Kerimden calışan ve gercek bir din hocası olsa Kur’an-ı Kerimden soru soran. Ve deniz kenarında oturan kardeşler olsun Kur’an-ı Kerim okuyan ve gozlerini indirip okumaya doyamayan … ne guzel olur değil mi?

Herkes kitabını alsın ve yurusun, ozgur olduğunu gostersin. Desin ki Ey Peygamberimiz ben senin kitabını terk etmedim yanımda taşıyorum daima okuyorum desin! Desin ki utansın o duvarlara yalvaran yahudiler utansın ortak koşan hıristiyanlar gorsunler iman neymiş şeref kimdeymiş.

Terk edenlerden olmayın. Her zaman yanımızda dursun ki her zaman bilincli olalım. Boylece fark edeceksiniz bakalım ne bizi ondan ayıracak? Kendimizin zafiyetlerini de gidermiş oluruz, cevremizi de aydınlatmış, bilgilendirmiş oluruz.

Allah'ın izni ile. Deneyin ve gorun kendinizi Kur’an-ı Kerim ile şereflendirin.Aynı zamanda iyi birer ornek olarak iyi amelimizi de arttırmış, bir cok insanın doğru bildiği yanlışları da gidermiş oluruz bu da hanemize yansıyacaktır..
Oyleyse bizi soyluyor ise nasıl olmamıza bırakın Kur’an-ı Kerim karar versin sadece teslim olun. Hem cevremizdeki kitap yukluleri de gormuş oluruz bakalım hangisini taşıyabilecekler?

Kur’an-ı Kerim yeter diyorum onlar yetmez diyorsa yuklensinler hepsini, sadece bir canta edin ve yanında tut ve oku onu korkma gurur duy dinin ile.