Muziğin gelişmesinde payı olan unlu The Beatles, 60 ’lı yıllarda Birleşik Krallık ’ın Liverpool kentinde kurulmuş populer bir muzik grubudur.
Grubun dunyaca unlu solistinin gozluğunu acık artırmada satan ve aynı zamanda 1960 yıllarında The Beatles grubunun şoforluğunu yapan Alan Herring, gozluğe nasıl sahip olduğunu anlattı:
“Beatles yıldızı, 1968 yazında Ringo Starr ’ın (The Beatles grubunun diğer bir uyesi) arabasının arkasındaki yuvarlak cerceveli camda bırakmıştı. Gozlukler biraz yıpranmıştı ve bu yuzden John ’a yaptırmamı ister mi diye sordum. John ise, gerek duymadığını soyledi. Bu gozlukleri hicbir zaman takmadım veya kullanmadım. Hep sakladım. Onlar (gozlukler) hala John ’un bıraktığı gibi...”

[h=2]Şoforden fazlasıydı[/h] Herring, The Beatles icin sadece bir şoforden ibaret değildi. Herring, The Beatles ’ın en onemli anlarında, album kaydetme zamanlarında, eğlenceli anlarında, uzuntulu anlarında yanına oldu. The Beatles icin calıştığı sure boyunca Herring, grubun en unutulmaz anlarının bazılarında kısa bir sahne arkası gorunumune sahipti.
Herring yaptığı bir acıklamada: “ ’White Album ’, ‘Abbey Road ’ ve ‘Let It Be ’ albumlerinin coğu kayıt oturumunda ben de vardım. Bu tarihi anlara tanıklık etmek cok keyif vericiydi.”

Satışta ayrıca, Harrison tarafından giyilen ve 10.000 £ ’e satılan inek kasa bir kolye de dahil olmak uzere diğer Beatles hatıraları da yer aldı.