Bankacılığın ve finans dunyasının geleceği olarak gorulen dijital bankalar her gecen gun daha populer bir hale geliyor. Brezilya'da dijital banka olarak hizmet veren bir girişim olan Neon, yeni bir yatırım haberi ile karşımıza cıktı. Paylaşılan bilgilere gore girişim, 94 milyon dolar yatırım aldı.
Brezilya merkezli bir yayın olan Estadao'nun haberine gore 94 milyon dolarlık yatırım turu Banco Votorantim ve General Atlantic liderliğinde gercekleşti. Alınan 94 milyon dolarlık yatırımı 2020 yılında muşterilerini 3 katına kadar cıkarmak icin harcayacak olan Neon, şu an 2 milyonu aşkın aktif hesabı yonetiyor.
Yatırım turuna Banco Votorantim ve General Atlantic'in haricinde Quona Capital, Propel Venture Partners, Omidyar Network ve Monashees'in katıldığını da ekleyelim. Alınan 94 milyon dolarlık yatırım ile birlikte girişimin aldığı toplam yatırım ise 121 milyon dolara ulaştı.
İlk yatırımını 2018 yılının Mayıs ayında alan Neon, San Francisco merkezli Propel Venture Partner'dan 22 milyon dolar yatırım almıştı. Alınan yatırımın buyuk bir bolumunun ekiplerini buyutmek icin kullanılacağını belirten Neon kurucu ortağı Pedro Conrade, 2019 yılı sonuna kadar 600 calışana ulaşmayı hedeflediklerini de paylaştı.
Gectiğimiz Temmuz ayında muşterilerine yeni urunler sunmaya başlayan Neon, 94 milyon dolarlık yatırım ile birlikte sunduğu urun ve hizmetleri de artıracak.
Neon Banco Votorantim General Atlantic
Webrazzi Insights
Son Insights İcerikleri
Walmart, e-ticaret kanalında yaşadığı buyumeyi artıracak adımlar atıyor
Allianz'ın Microsoft Azure ile iş birliği sigortacılık sektoru acısından ne anlama geliyor?
Online market pazar hacmi 2025 yılında 196 milyar dolara ulaşacak
Son Insights Raporları
Cloud Gaming ve Beklentiler [Rapor]
Bankacılık Sistemi Dışındaki Segmentler ve Bu Segmentlere Yonelik Aksiyonlar [Rapor]
Direct-to-Consumer Girişimleri [Rapor]
Insights hakkında detaylı bilgi
Şirketinizin Insights hesabı var mı?
0 0
Google Asistan, yeni ozelliği ile kişiselleştirilmiş işitsel haberler sunuyor
Bilim ve Teknoloji0 Mesaj
●21 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Bilim ve Teknoloji
- Google Asistan, yeni ozelliği ile kişiselleştirilmiş işitsel haberler sunuyor