Donanımdan cok başarılı yazılımı ile on plana cıkan Apple, mobil işletim sistemi olduğunu iOS 13'un bug'lı yapısı nedeniyle eleştiriler ile karşı karşıya kaldı. Bu durumu tersine cevirmek icin hamleler yapmaya hazırlanan şirket, yazılım geliştirme şeklini değiştirmeye hazırlanıyor.
Bloomberg'un bugun paylaştığı bir rapora gore Apple, iOS 13'te yer alan hatalarla bir daha karşılaşmamak icin yazılım geliştirme şeklini kokten değiştirecek. Apple yapacağı değişiklikler ile birlikte kotu kodları ve hataları daha kolay bir şekilde tespit etmeyi hedefliyor.
Soz konusu bug ve hataları tespit edebilmek icin yazılım bayrakları kullanacak olan Apple, gunluk olarak iOS sistemindeki hataları tespit edecek. Benzer cozumlerin Google ve Microsoft gibi firmalar tarafından kullanıldığını da ekleyelim.
Apple, iOS 13 işletim sistemindeki hataları duzeltebilmek icin sadece 2 ay icinde 8 farklı guncelleme yayınladı. Yazılım geliştirme ve test şekillerini değiştiren Apple'ın en buyuk hedefi ise iOS 14 işletim sisteminde aynı hataların tekrarlanmaması.
Değişiklikler sayesinde Apple'ın daha başarılı beta donemleri gecirmesi bekleniyor. Kısacası onumuzdeki yıl karşımıza cıkacak olan iOS 14 betası iOS 13 işletim sistemine oranla daha az hataya ve bug'a sahip olabilir.

Apple Ios 13

Webrazzi Insights
Son Insights İcerikleri
Online Yemek Siparişi Araştırması [Araştırma Raporu]
ABD'deki banka muşterilerinin yuzde 30'u dijital bankalarda hesap acmayı duşunuyor
Alibaba'nın 2009'dan 2019'a kadar 11.11'deki satış hacimleri

Son Insights Raporları
Online Yemek Siparişi Araştırması [Araştırma Raporu]
Cloud Gaming ve Beklentiler [Rapor]
Bankacılık Sistemi Dışındaki Segmentler ve Bu Segmentlere Yonelik Aksiyonlar [Rapor]

Insights hakkında detaylı bilgi
Şirketinizin Insights hesabı var mı?

0 0