Gercek adı Felix Kjellberg olan İsvecli icerik ureticisi PewDiePie, tum zamanların en populer YouTuber’larından biri. Hatta en populeri demek, sanıyorum yanlış olmaz. YouTube’da 102 milyon gibi oldukca kuvvetli bir abone kitlesine sahip olan Kjellberg, kanalında yayınladığı yeni videosu ile gundemde.
PewDiePie, “INSTAGRAM filtrelerini durdurmamız gerekiyor” başlıklı videosunda, populer fotoğraf ve video paylaşım platformunda bulunan filtrelerle uğraşmayı sevdiğini; ancak hicbir zaman arkadaşlarıyla veya takipcileriyle paylaşmadığını soyluyor.
“YouTube’da olmadığım zamanlarda Instagram’a girer ve bu filtrelere bakarım. Buna rağmen onlarla video cekmeyi asla duşunmedim. Bu yuzden, bugun hem kendimi hem de sizi eğlendirmeye karar verdim” diyen İsvecli YouTuber, 14 dakikalık video boyunca Instagram’daki tum filtreleri denedi.
Fakat videonun en eğlenceli anı, PewDiePie’ın kendi Minecraft karakteriyle karşılaşması oldu. Kendini gordukten sonra bir anda “Hah! Ne!? Bu benim! Cok havalı!” şeklinde bağıran YouTuber, “Bunu nasıl yapıyorlar? Bu tam bir delilik” ifadelerini kullandı.
PewDiePie, gectiğimiz ağustos ayından itibaren kanalında duzenli olarak Minecraft videoları paylaşmaya başlamıştı. Unlu YouTuber’ın Minecraft serisinde şu anda 35 video bulunuyor. Ayrıca toplam izlenme sayısı da 600 milyona merdiven dayamış durumda.
[h=2]PewDiePie'ın paylaştığı videoyu hemen aşağıdan izleyebilirsiniz:[/h]
PewDiePie, Instagram Filtrelerinde Kendini Gorunce Cılgına Dondu
Bilim ve Teknoloji0 Mesaj
●27 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Bilim ve Teknoloji
- PewDiePie, Instagram Filtrelerinde Kendini Gorunce Cılgına Dondu