Selamın aleykum arkdaşlar.19 Yaşında delikanlıyım bende bir sıkıntı varki ben bile bazen guluyorum ben 5 vakit namaza başladım bir kız yuzunden şimdi 2mizde bir yerde calışıyoruz ben onu surekli gorur ve ona bakardım ama Allah'ım nasıl yaratmıssa cok guzel birisi.Sonra bu ona baktıgımı anladı ve bizim calısıtıgımız yere geldi ben buna heyecandan bakamıyorum bile inanılır gibi değil duramadım beni cagırdı ama kactımcunku değişik bir heyecan bastı.Sonra sanki onunda gonlu varmış gibi geldi cevremdekilere ve bana cevremdekilerden boyle yorumlar aldım.Ama ben onu uzaktan gorduğum zaman bile icime cok ciddi heyecan basıyor.Bazı engeller var saglık ile ilgili ama o kız benim aklımdan hic gitmiyor sabah namazına kalkıyorum aklımda ya ama dışımdan istemiyorum diyorum kalp ten o diyor.Arkdaşlarıma onu istemiyorum diyorum gozlerin oyle demiyor diyorlar.İnanın Allah'a yalvarıyorum onu aklımdan alsın diye almadı en sonunda yaklasık 1 aydır 5 vakit aralıksız namaza başladım..Dua ediyorum onu aklımdan al diye korkuyorum ona seni seviyorum demekten ama kalp onu istiyor.Bunun ne gibi bir yorumu olabilir acaba daha ne yapmam gerekiyor ellerimi acıp dua ediyorum ama o benim ruyalarıma giriyor sanki surekli karşımda ona gitmek istiyorum.Allah birini neden birinin aklından cıkarmaz bir bilgiye ihtiyacım var.Cevaplarınız icin şimdiden Teşekkur Ederim.Allah'A emanet olun.