ALLAH RIZASI İCİN OKUYUN.LUTFEN YALVARIYORUM.KİM HAKLI KİM HAKSIZ??

Adım Gokhan.Ben şuan 15 yaşındayım.Babama karşı geliyorum.Gercekten karşı gelmekle haklı olduğumu duşunuyorum.Nedeni;
Ben 0-10 yaşıma kadar babamı cok sevdim.Babamdan bisiklet,bilgisayar gibi isteklerim vardı ama h,cb,r, yapılmıyordu.Olun yinede babacım diyodum seviyodum.Dedem-babam ikisinin ortak 4 tane otobusu vardı.şehirler arası yolculuk yapardı.Benimde bir kuzenim var adı Serkan(aynı yaştayız).Babam her olduğu yere onu da gotururdu.Ben tabi kıskanırdım.Babama bir sorunumu dokmek istesem benimle konuşma ve sus az derdi.Ama kuzenimle muhabbeti boldu.Babama dedim br kerede beni gotursen olurmusun.Tamam gotururum dedi.Bana tam 50 soz vermiştir hicbirini de yapmamıştır.(1 tane canakkale gezi goturdu).Babam bana dedi ki;Seni orduya gotureceğim.Ben cok umutlanmıştım.İlk defa babam beni kendi isteğiyle bir yere goturuyordu.Gotureceği gun gelip cattı.Ben hazırlandım.Guzel elbiselerimi giydim Dudullu Anayolun oradan kalkıyordu otobus.Gittik dedemle oraya.Babamın sozu şu;Gokhan bir dahakine gelirsin yolcu cok dedi halbuki daha 5 dakika once hic yolcu yok dediğini duymuştum.Gercekten 46 kişilik otobuste 10 kişi vardı.3 gun gecti bu sefer otobus kayışdağı Fatih camii onunden kalkıyordu.Caminin karşısında da kahve var.ben serkan babam oturuyorduk dedemde pastanedeydi.otobusun kalkmasına yarım saat vardı.Babam dediki bana Gokhan Şurdan bana bir sigara al dedi.Bende kahvenin vasamaklarından indim ve sesleri duyuluyordu.Dinleyim dedim;Serkan sen pastanenin oraya gitmiş gibi yap sonra hemen Otobusun yatak bolumune gir dedi.Gokhanı yanına alma dedi.Babama sigarayı getirdim.Baba duydum serkan otobusun icine girdi.sen dedin duydum dedim.Banane bende gelicem dedim.Babam bana hayır dedi ve bana bir TOKAT attı.Bende artık bu tokattan sonra kırıldım,buzuldum tuz gibi tane tane dokuldum icimde.Bu tokat ona olan duşmanlığımın başlangıcı oldu.Asla onu affetmeyeceğim...Şimdi bir babanın yapacağı bu mu?ben babama bu yuzden kaşı geliyorum bugunah sayılır mı?