Esteban Ocon, McLaren'da yarışacağı yonundeki haberleri yalanlamadı. Esteban Ocon, son iki yılda Force India'da yarışırken, takımın Lawrence Stroll'e satılmasının ardından yerine Lance Stroll'un geleceği iddia ediliyor. Ocon'un Renault'ya gecebileceği duşunuluyordu ama Daniel Ricciardo, Fransız ureticiyle anlaşınca Ocon'un elinde cok fazla secenek kalmadı. McLaren'ın kendisine ilgi gosterdiği ve kendisini Carlos Sainz'ın yanına getireceği soyleniyor. Bununla birlikte Ocon, McLaren iddialarını yalanlamadı. Renault şansını kaybetmesini yorumlayan Ocon, "Bu beni şok etmedi, sonunda bu seceneklerimizden biriydi. Sonunda olmadı ve ileriye bakmalıyız." "Daniel ve Renault icin en iyisini diliyorum. O gercekten iyi bir adam ve yaptıklarından hoşlanıyorum. Bu yuzden kendisi icin en iyisini diliyorum." "Şu anda burada, Force India ile birlikteyim ve burada yarışmayı sabırsızlıkla bekliyorum." "Geleceğimle ilgili endişeli değilim. Menajerim ve Mercedes şimdiye kadar hep doğru şeyi yaptılar ve eminim yine yapacaklar." "McLaren'a gidip gitmeyeceğimi bilmiyorum. Buradan ayrılıp ayrılmayacağımı da bilmiyorum. Bunlar sadece soylenti, goreceğiz." "Onemli olan pist ustunde gelişmem. İlk yarıda yaptığımın aynısını yapmalıyım. Elimden gelenin en iyisini yapmak ve gelişmek istiyorum." "İmzalar atılıncaya dek kesinleşen hicbir şey olmayacak. Farklı yerlerde farklı secenekler var. Force India'da da var. Umarım her şey yolunda girer. Dediğim gibi elimden geleni yapmalı ve korkmamalıyım." "Mercedes bana inanıyor ve korkmam icin hicbir sebep yok. Potansiyelimi goruyorlar. Mutluyum, belki daha az rekabetci bir takıma katılırım bilmiyorum. McLaren soylentilerini duydum fakat bir şey soyleyemem. Dediğim gibi seceneklerim var ve şimdilik cevap vermemem en iyisi. Toto Wolff'a guveniyorum." "Her zaman elinden gelenin en iyisini yapman gerekiyor. Manor ya da DTM'de olan şey buydu. Boyle bir pozisyon hoş değil ama başka seceneğimiz yok ve yapabileceğimiz her şeyi yapmalıyız." dedi. MOTORSPORT
- ReadBull.net
- TV, Sinema, Sanat ve Spor
- Spor
- Spor Haberleri
- F1/Ocon, McLaren iddialarını yalanlamadı