Charles Leclerc, henuz 2019'da hangi takımda yarışacağına dair bir bilgisi olmadığını soyledi. Ferrari'nin genc surucusu Charles Leclerc, bu yıl ilk kez Sauber'le Formula 1'de yarışmaya başlamıştı ve gosterdiği performansla herkesi etkilemişti. B performansın ardından ismi Ferrari icin gecerken, son haftalarda Kimi Raikkonen'in 1+1 olmak uzere iki yıllık yeni bir anlaşma imzalayacağı ifade ediliyor. Bu durumda Leclerc'in Haas'a gececeği ve yeni anlaşmanın Monza'da duyurulacağı soyleniyor. Bununla birlikte Leclerc, Belcika'da yaptığı acıklamada geleceğiyle ilgili hicbir karar alınmadığını dile getirdi. "Gelecek yıl ne olacağını gercekten bilmiyorum. Alfa Romeo Sauber pilotuyum ve hepsi bu. Mutluyum, burada olmaktan memnunum, surekli olarak gelişiyoruz." "Son yarışlar istediğimiz gibi gecmemiş olabilir ama birlikte iyi bir ilk yarı gecirdik. İkinci yarı daha da iyi gecebilir." "Ferrari beni isterse o zaman ruyam gercek olacak. Eğer burada kalırsam da mutsuz olmayacağım cunku bu projeden, Sauber'den cok şey oğrenebileceğimi biliyorum. Bu ilginc bir proje." "Ucuncu bir seceneğim var mı? Henuz bunun hakkında bir bilgim yok ama F1'de kalacağımı biliyorum. Aynı zamanda Formula 1'de pek cok fırsatımın olduğunu bilmek bana guven veriyor." "İyi bir performans gostermeye devam edeceğim cunku bu sporda sizi neyin beklediğinizi asla bilemezsiniz. Birkac kotu yarışın ardından durum tersine donebilir." "Formula 1'de en iyisini yapmalısınız. Ferrari'den bahsediyorsak yapılması gereken şey tam olarak bu. Ama olumluyum, şimdiye kadar fırsatları kullandığımı duşunuyorum." MOTORSPORT