Sergio Perez Spa'da işlerin Force India icin her zamanki gibi olacağını soyledi ve takımın yarışmasına izin verileceğinden emin olduğunu belirtti. Takımın ismini değiştirip yeni bir takım olarak spora girmesi bekleniyor, ancak bu hamlenin bu hafta sonu yapılıp yapılmayacağı ve takıma Spa'da yarış izni verilip verilmeyeceği bilinmiyor. FIA ve Force India, sorunu cozmeye uğraşıyor. Takımın Spa'da piste cıkmasıyla ilgili Perez "Bildiğim kadarıyla takımın piste cıkmasına bir engel yok. Her şey eskisi gibi olacak." dedi. Perez, Macaristan'dan bu yana olan değişikliklerden memnun. "Takımdakiler iyimser ve mutlu, guncellemeler konusunda gelişme de goreceğiz. Finansal acıdan takım gelecek senelerde cok daha stabil olacak. Bu da pist ustu performansı etkileyecek." "Bu hafta fabrikadaydım, cocuklar heyecanlı ve umutlu, bu iyiye işaret." Perez, Macaristan'dan sonra yasal sorunlar cozulduğu icin omzundan yuk kalktığını soyledi. "Kesinlikle. Ben sadece surucuyum ve elimden gelenin en iyisini yapıyorum, son aylar finansal acıdan zorlu gecti. Şimdi suruşe odaklanabileceğim." Bob Fernley'in ayrılışıyla ilgili Perez "O benim arkadaşım. Gelecek hafta bu konuyla ilgili konuşacağız. Bu değişikliklerin cok farkında değilim ama Bob benim cok yakın arkadaşım." dedi. Perez'in takımla kalmaya devam etmesi bekleniyor. "Gelecek sene icin ne yapacağımı biliyorum, iletişim icin vakit olduğunda bu fırsatı kullanacağım. Şimdilik gelecek sene ne yapacağım belli, o yuzden uzerinde goruşmeme luzum yok." Perez, geleceğinin son haftalarda netleştiğini soyledi ve Force India'da daha fazla gelişme icin beklemediğini de ekledi. "Herşey aşağı yukarı tamamlandı, iş zamana kaldı. Geleceğim hakkında konuşmaktan daha oncelikli şeyler var, Spa'da yarışmaya odaklandık." Perez, Esteban Ocon'un da Renault koltuğuna oturamamasının kendi planlarını bozmadığını soyledi. MOTORSPORT