Lance Stroll, babası Lawrence Stroll'un Force India'yı satın almasının şu anda kendisi icin bir şeyi değiştirmediğini soyledi ancak gelecekte Force India'da olmak istediğini de gizlemedi. Force India, birkac hafta once Lawrence Stroll onderliğindeki bir konsorsiyuma satıldı ve en buyuk payın Kanadalı milyarderde olduğu biliniyor. Lawrence, oğlu Lance'i Williams F1 takımında yarıştırabilmek icin takıma yıllık 50 milyon dolara yakın bir rakam oduyor ve bazı soylentilere gore genc pilot, Monza ile birlikte Force India'ya gececek. Esteban Ocon'un yerini alması beklenen Lance, bu hafta sonu yapılacak Belcika GP oncesinde geleceği ve babasının hamlesiyle ilgili acıklamalarda bulundu. "Şu anda benim icin değişen hicbir şey yok. Gorduğunuz gibi Williams gomleği giymeye devam ediyorum onumde bir yarış var. Elimden gelenin en iyisini yapacağım ve iyi bir sonuc almaya calışacağım." "Evet, bazı şeyler oldu. Babam Force India gibi guclu bir takımı satın aldı cunku bunu bir iş fırsatı olarak gordu. Onun icin mutluyum. Bu uzun suredir acı ceken bir takım. Cok buyuk potansiyeli var." "Babam her zaman araclara ilgi gosterdi ve hatta yarıştı. Formula 1 aracları onun icin ayrı. Bu hamleyle 400 kişinin geleceğini kurtardı. Gelecekte cok guclu ve sağlıklı bir şirket kurabileceğini duşunuyorum ki, onun adına mutluyum." "Dediğim gibi benim durumum aynı. Şu an Williams'tayım. Onlar icin yarışıyorum, gelecekte neler olacağını bilmiyorum. Babamın benimle neler yapacağını da bilmiyorum. O iyi bir adam ve umarım beni yanına alır!" Gelecek hafta sonu Monza'da Williams icin yarışıp yarışmayacağı sorusuna, "Hicbir şeyin garantisi yok. Ama şimdilik buradayım, bu hafta sonuna odaklanıyorum. Her zamanki işimi yapacağım. Sonrasında geleceğin ne getireceğini goreceğiz. Şu an Williams'a bağlıyım cunku onlarla anlaşmam var. Gecen yıl bazı iyi yarışlar cıkardık." yanıtını verdi. MOTORSPORT
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Spor Haberleri
- F1/Stroll: 2018'i Williams'ta tamamlayacağım garanti değil