Kevin Magnussen, henuz 2019'da ne yapacağının belli olmadığını soyledi. McLaren ve Renault'daki maceralarının ardından gecen yılın başında Haas'a katılan Kevin Magnussen, bu yıl şimdiye kadar etkileyici bir performans gosterdi. Gelecek yıl icin henuz herhangi bir takımla anlaşmayan Magnussen'in en az bir yıl daha Amerikalı takımla devam etmesi bekleniyor. Danimarkalı surucu buna karşılık henuz yeni bir anlaşma yapmadığının altını ciziyor. "Gecen yıl sozleşme goruşmesi bile yapmamıştım. Şimdi bu tartışmaların icerisinde yer almadığım icin gercekten cok mutluyum." "Sozleşmeler her zaman zordur. Surekli zaman alır. Yapmamız gereken cok fazla iş var ama acele etmiyoruz, buna ihtiyacımız yok." "Takımı seviyorsanız, herkesle iyi anlaşıyorsunuz, hızlı bir aracınız varsa o zaman niye ayrılmak isteyesiniz ki? Elbette daha iyi şeyler olabilir. Şu anda şampiyonayı beşinci sırada goturuyoruz ve dordunculuk icin savaşıyoruz. Bulunduğumuz yer mutluluk verici, daha fazlasını istemek zor." "Takım mumkun olan tum seceneklerine bakıyor. Zaman alıyor cunku goz onunde bulundurulması gerene farklı fırsatlar var. Ayrıntılara girmek istemiyorum, ama şu anda takımı bekliyorum." Magnussen, ikinci yarı icin de umutlu konuştu. "Geri kalan yarışlar icin sabırsızlanıyorum. Bunları başarılı şekilde tamamlayacağımızı duşunuyorum. Macaristan'da yedinci olduk ve bu hafta sonu kotu olacağımızı sanmıyorum." "Asla emin olamazsınız ama umarım aynı ruhla devam edeceğiz. Sezonun ilk yarısında iyi gorunuyorduk, bunun devam etmesini umuyorum." "Macaristan'da guc unitesiyle ilgili hicbir sorunumuz yoktu. Mutluyuz ve kendimize inanıyoruz. Burada duzlukler cok ve Ferrari motoru bize fayda getirebilir." "Renault'yu gecmek istiyoruz, kesin rakamları bilmiyorum ama bence cok daha guclu bir motorumuz var." Grosjean ile takım arkadaşı olmaya devam etmek isteyip istemediği sorusuna, "Romain ile hicbir sorunum yok. Cok hızlı ve yetenekli bir pilot." "Tabii ki her zaman takıma arkadaşınızı gecmek istersiniz, ama her zaman guclu bir surucuyle de yarışmak istersiniz cunku bu sayede kendinizi kanıtlarsınız. Romain iyi bir pilot, bu yıl sadece şanssızdı. Ama herkes ne kadar hızlı bir pilot olduğunu zaten biliyor." yanıtını verdi. MOTORSPORT
- ReadBull.net
- TV, Sinema, Sanat ve Spor
- Spor
- Spor Haberleri
- F1/Magnussen: Haas'ta kalmak istiyorum ama kesinleşen bir şey yok