İlk seansta sorun yaşayan Ricciardo, takımın ve kendisinin ayarlarda doğru noktayı bulamadığını itiraf etti. Daniel Ricciardo ilk antrenman seansında sadece dort tur atabilmiş ve iki antrenman seansında da altıncı sırayı elde etmişti. Ricciardo ilk antrenman seansının buyuk bolumunu kacırmasının ardından cuma gununu değerlendirdi. Ricciardo "Bircok sorunu hallettik. İkinci seansta ayarlarda değişiklik yaptık ancak hala uzerinde calışmamız gereken şeyler var. Bir sorunu cozduk ama başka bir sorun yarattık. Bugun, dengeyi bulamadığımız gunlerden biri." "Akşam sıkı calışmam gerekecek. Sabah neredeyse hic suruş yapamadık, belki takım yaz tatilimi uzatmak istedi, bilemiyorum. Genel olarak cok hızlı değildik. Bunun nicin olduğunu anlamaya calışacağız ve umarım yarın işler daha iyi gider." dedi. Ricciardo, Spa'da ideal dengeyi bulmakla alakalı da konuştu. "Sabah vakit kaybettiğimiz icin ikinci seansta aracta yanlış birşeyler olduğunu hisseder hissetmez pite geldim. Kaybettiğimiz zamanı telafi etmek icin ayarlarla oynamamız gerekiyordu." "Takımın havası cok iyi, dun herkesle konuştum ve herkes kararıma saygı duyuyor. Takımdaki herkes sezonu en iyi şekilde tamamlamak istiyor." MOTORSPORT