Williams’ın test pilotu Susie Wolff, Felipe Nasr ile yaşadığı temasın ardından yaşanan zaman kaybı nedeniyle uzgun olduğunu soyledi. Wolff iyi goturduğu gunde Nasr ile temas yaşamış ve uzun bir sure piste cıkamamıştı. Buna rağmen 86 tur atarak gunun en fazla tur atan isimler arasında yer aldı ve 10. oldu. 32 yaşındaki Wolff “Gercekten talihsiz bir gun oldu. Bir testte istemediğiniz şey zaman kaybıdır ve ne yazık ki bunu yaşadık. Oğleden sonranın coğunu kaybettik. Ancak bu tur şeyler bazen olabilir. Son bolumde yaşadığımız ufak bir sorun yeniden piste cıkmamıza engel oldu” “Hayal kırıklığı yaşadığımız bir oğleden sonraydı. Ama cok cok şey oğrendik. Bu sabah yarış mesafesi katetmeyi başardım. Lastikleri daha iyi anlamak benim icin gercekten onemli oldu. Ekibin FW36’ya gore bir adım daha ileri attığını hissettim. FW37 gercekten potansiyeli olan bir arac” “Oğleden sonra daha hızlı zaman turları kaydetmeyi planlıyorduk. Gercekten iyi bir programımız vardı. Buna rağmen dolu depoyla iyi turlar attık. Bu yuzden olumlu bir gun olduğun soyleyebilirim” “Nasr ile olayım talihsizdi. Muhtemelen hızlı tur denemesi yapıyordu. Beşinci viraja geldiğimde kendi yarış cizgimi korudum ve yavaşladım. Onun arka lastiği on lastiğime dokundu. Tamamen gereksiz bir olaydı. Bu olay nedeniyle zaman kaybetmek gercekten uzuntu vericiydi” dedi. trf1 __________________