Vettel: Yeni Ferrari 2014 Red Bull’a Gore Devasa Bir Adım
Spor Haberleri0 Mesaj
●35 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Spor Haberleri
- Vettel: Yeni Ferrari 2014 Red Bull’a Gore Devasa Bir Adım
-
18-10-2019, 00:12:17Sebastian Vettel, yeni Ferrari ST15-T’nin gecen yıl kullandığı Red Bull aracının cok daha onunde olduğuna inanıyor. Sezon oncesi testlerinin bitmesini iki gun kala Mercedes yavaş yavaş gercek performansını gosteriyor ve yeniden onde olacağının sinyallerini veriyor. Testlerin bir diğer hızlı takımı Ferrari’nin de gecen yıla gore cok daha iyi olacağı duşunuluyor. Barcelona testlerindeki ikinci gunun ardından konuşan Sebastian Vettel de 2015 Ferrari aracının gecen yıl ki Red Bull aracının ‘daha gelişmiş hali’ olduğunu duşunuyor. Vettel “İleriye doğru bir adım attığımızı duşunuyorum. Gecen yılki Ferrari’yi surmedim, ancak benim kullandığım araca gore gercekten buyuk bir adım attığımızı duşunuyorum. İnsanlar genellikle mutlu gorunuyor, ama bu tamamen mutlu olduğumuz anlamına gelmez. Eğer yenmek icin kazanmak istiyorsanız Mercedes’i yenmek zorundasınız” Cuma gununu 143 tur ile tamamlayan Vettel, Ferrari’nin hala daha fazla gelişim kaydedebileceğini duşunuyor. “Bence cok daha iyisini yapabiliriz. Ancak Avustralya oncesi son test gunumuzu istediğimiz şekilde kullanmalıyız” “Bugun bizim icin onemli bir gundu. Şuanda ne kadar hızlı olduğumuzu veya olduklarını bilmiyoruz. Cunku bazı takımlar dolu depoyla bazıları boş depoyla tur attı. Ancak daha hızlı olmak hicbir zaman icin kotu değildir. Ve her zaman size yardımcı olur” Vettel son olarak Avustralya’da Mercedes’ten sonraki en hızlı ikinci takım olacağından emin değil. “Mercedes’in en hızlı takım olduğunun gizli birşey olduğunu sanmıyorum. İki hafta sonra hemen arkalarında olmak guzel olurdu. Ama diğerleri cok yakında olacaktır. Birkac ay icinde bu kadar avantaj elde edeceğimizi sanmıyorum. Neler olup biteceğini gormek heyecan verici olacak.” trf1 __________________