Nico Rosberg, Mercedes’in kış sezonu boyunca gosterdiği gelişimden dolayı mutlu olduğunu soyluyor. Rosberg testlerin son gununde yedinci olmasına karşın gun boyunca hızlı tur atmadı ve genel olarak uzun suruşler yaptı. Sezon oncesi testini değerlendiren Rosberg “Kıştan oldukca memnunum. Tabi ki bunu diğer takımların daha yavaş olduğunu vurgulamak icin soylemiyorum. Arac gelişimi konusunda iyi bir iş yaptık ve iyi bir aracımız var.” “Aracta oldukca rahatım ve ilk yarış icin iymserim. İki gun once tum kış sezonunun en iyi zamanını yaptım. İşler doğru yonde gidiyor” Alman pilot Avustralya’da kullanılacak yumuşak lastiklerin başlarını ağrıtabileceğini itiraf etti. “Bugun test icin inanılmaz bir gundu. Cunku koşullar oldukca sabitti” “Bu kış ilk kez sıcak bir gun gecirdik. Yakıt seviyemizi hep aynı tuttuk. Kurulum calışmaları ve diğer şeyleri yaptık.” “Melbourne’de yumuşak lastikler olacak. Bugun yumuşak lastiklerle uzun bir bolum attım ve bunun buyuk bir sorun oluşturacağını duşunuyorum. Lastikler gercekten kısa surede bitiyordu” dedi. trf1 __________________